Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı ilk 4 sezonu aratmayacak, hatta 5. sezon bomba gibi olacak! İşte ispatı!

Savaşçı ilk 4 sezonu aratmayacak, hatta 5. sezon bomba gibi olacak! İşte ispatı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Limon Yapım, Savaşçı dizisi için uzun süredir hazırlıklarını sürdürüyordu. 99 bölümü yayınlanan dizinin sezon başında yaşanan sorunların ardından yeniden ekrana dönecek olması hayranlarını çok mutlu etti. Berk Oktay ve Gaye Turgut Evin gibi iki önemli isim ayrıldı belki ama, çok etkili isimlerle 5. sezon için bambaşka bir kadro kuruldu.

Çekimlerine Eskişehir’de başlanan Savaşçı dizisinin 5. sezonundan ilk görüntüler de yayınlandı. Aslında ortaya çıkan gerçek şu; ilk 4 sezon çok iyiydi ama 5. sezon daha da iyi olacak. Çünkü kadroda çok önemli isimler yer alıyor. Türk Sineması’nın usta isimlerinden Ediz Hun yeni sezonun en önemli oyuncusu oldu.

Ediz Hun’un oğlunu canlandıracak olan ismi Tamer Karadağlı. Genç yetenekler Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik ve Erkan Meriç de dizinin kadrosunda yer alıyor. Ayrıca Serenay Aktaş da uzun bir aradan sonra yeniden ekrana dönüş yapacak. Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli devam ediyor ve rolleri daha da güçlenecek.

Sonuç olarak Savaşçı dizisinin 5. sezonundaki kadro ilk 4 sezondan çok daha etkili görünüyor. Dizinin 5. sezon fragmanı da yayınlandı. Hangi gün izleyicilerle buluşacak bu da merak konusu. Şu aşamada gözüken Çarşamba akşamları bir boşluk var. Savaşçı ilk 4 sezonda Pazar akşamları yayınlandı ama şimdi o gün Kefaret tutundu ve gün değişikliği diziye çok zarar verir.

Savaşçı dizisinin 5.sezon fragmanı yapımın bomba gibi ekrana dönüş yapacağını anlatan aksiyon dolu anlarla büyük ilgi gördü. İşte o görüntüler: