Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin senaristine ‘sabrımızı taşırma’ tepkisi!

Sadakatsiz dizisinin senaristine ‘sabrımızı taşırma’ tepkisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinin 13 bölümü geride kaldı ve izleyiciler şimdiye kadar yapıma büyük bir ilgi gösterdi. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı yapımın 13. yeni bölümü 20 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranında olacak. Peki yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Asya’dan intikam alma konusunda Derin’in öne çıkmaya başlayacağını ve oğlu Ali üzerinden ona baskı yapılacağına yönelik işaretler var. Ali hakkında söylenenler de Asya’yı şaşkına çevirecek. Asya adeta şoke olacak ve ne yapacağını bilemeyecek. Asya ve Derin, Ali ile ilgili şaşırtan bir gerçekle karşı karşı kalıyor. Derin, kayıp bilekliğinin Asya’nın kolunda olması üzerine dikkatini Ali’nin üzerine yoğunlaştırır.

Bu sırada Asya da, Ali hakkında okuldaki hırsızlık durumuyla ilgili gerçeklerle yüz yüze kalır. Ali gerçekten hırsızlık mı yapıyor? Asya ve Derin bu durum karşısında ne yapacaklar? Dizinin hayranlarının sosyal medyada en çok tartıştığı isimlerin başında Ali karakteri geliyor.

Sadakatsiz dizisinin senaristine 'sabrımızı taşırma' tepkisi! 1

Alp Akar’ın başarıyla ortaya koyduğu performans, Ali karakterinin izleyiciler tarafından pek de sevilmemeye başlaması gibi konular öne çıkıyor. Sosyal medyada izleyiciler bu karakter hakkında çok olumsuz yorumlar yazıyor.

İzleyiciler, “Senarist şu Ali’yi akıllandır biran önce, benim sabrım bunu kaldırmaz. Ali sen de tam babanın oğlusun he insan hiç mi annesine çekmez” diye yorum bırakıyor. Sadakatsiz yeni bölümüyle 20 Ocak Çarşamba 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak. İşte 13. bölüm fragmanı: