Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde ayrılık kararları alındı, son sahneler hüzünlü olacak!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde ayrılık kararları alındı, son sahneler hüzünlü olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde büyük değişim başlıyor… 34. bölümü ile birlikte sezon finali yapacak olan dizinin 31 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan bölümde hüzünlü anlar yaşanacak. Çünkü dizinin bu sezonki ekibi ile yollar ayrıldı… Gelecek sezon kadroda sadece Nizamülmülk karakterine hayat veren Mehmet Özgür yer alacak.

Buğra Gülsoy’un çok başarılı bir Melikşah performansı ortaya koyduğunu izleyiciler de kabul edecektir. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi oldu. Ancak senaryo ikinci sezondan itibaren bambaşka bir noktaya gidecek. Dizide farklı bir senaryo tekniği uygulanacak ve hikaye geriye doğru işleyecek.

Toplam 4 sezon olarak planlanan dizinin sonraki 3 sezonu Sultan Alparslan’ı anlatacak. Sultan Alparslan karakterinde ise Barış Arduç ile anlaşma sağlandı. Dizinin yeni bir ekip ile yoluna devam edecek olması da mevcut kadro ile yolların ayrılacağını ve 34. bölümün de aslında birçok oyuncu ile vedalaşma bölümü olacağını belirtelim.

31 Mayıs Pazartesi akşamı 34. bölümüyle birlikte sezon finali yapacak olan diziden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Buğra Gülsoy’un öne çıktığı Sultan Melikşah’ın heybetli anlarını dizinin sezon finalinde izleyeceksiniz. Uyanış Büyük Selçuklu yeni sezonuyla izleyicileri bambaşka bir dünyaya götürecek.

İşte 31 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan dizinin sezon finalinden ön izleme görüntüleri: