Ana sayfa Dizi Haberleri Şebeke öyle farklı bir dizi ki, Pelin Karahan okuduklarına inanamadı! Bir kadına böyle rol yazılması şaşırttı!

Şebeke öyle farklı bir dizi ki, Pelin Karahan okuduklarına inanamadı! Bir kadına böyle rol yazılması şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Karahan, yeni bir dizinin heyecanını yaşıyor. Netflix ve Disney Plus gibi uluslararası dijital yayıncılarla rekabet için yakında TRT Dijital platformu da izleyicilerle buluşacak. Bugüne kadar birçok içerik için yapılan çalışmaların ardından 2023 yılında platformun izleyicilerle buluşması bekleniyor. Pelin Karahan da TRT’nin dijital platformuna vurgu yaparak, Şebeke dizisinin de burada yayınlanacağını açıkladı.

Dizi için daha önce erkek başrol olarak Furkan Palalı ile anlaşma yapılmıştı. Ayrıca Ceyda Ateş’in de dizinin kadın başrollerinden birisi olacağına yönelik bilgiler bulunuyor. Pelin Karahan, yeni dizi Şebeke için şöyle konuştu: “TRT’nin dijital platformun inşallah Mart ayı gibi açılacak. Onun lansman projelerinden birisi olacak.”

Kendisinin de yakın bir tarihte proje için görüşmeler yaptığını anlatan oyuncu, hızlı bir şekilde projeye dahil olduğunu anlattı. Şebeke dizisinde Furkan Palalı ile birlikte sete çıkacaklarını da anlatan Pelin Karahan, “Furkan var, diğer cast ile henüz tanışmadım. Değişik bir iş olacak. Beni şimdiye kadar hiç görmediğiniz şekilde görebilirsiniz. Faklı, tamamen farklı” diye konuştu.

Şebeke öyle farklı bir dizi ki, Pelin Karahan okuduklarına inanamadı! Bir kadına böyle rol yazılması şaşırttı! 7

Çok değişik bir rol ile Şebeke dizisinde yer alacağını belirten ve bunun heyecanını yaşayan Pelin Karahan, dizilerde kadınların genelde ağlayan, üzülen rollerle izleyici karşısına çıkartıldığını ve bunun yanlış olduğunu ifade etti.

Karahan, “Biraz ondan tamamen farklı. Konu bambaşka bir konu. Bir şebeke var, çok başka bir kadın. Bir bölümde birden çok kadın olma ihtimalim var. Biraz öyle bir ipucu vereyim” diye konuştu.

İmajının çok değişik olabileceğini ve bir bölümde birbirinden farklı karakterlere bürünebileceğini belirten Pelin Karahan, Şebeke dizisinde adeta bukalemun gibi büyük değişimler yaşayacak gibi anlaşılıyor.

Senaryoyu okurken çok heyecanlandığından bahseden oyuncu, “Bir kadına bunu yazabilmeleri aslında çok keyifli. İlk defa bir kadın karakterinin baştan sona değişimi olduğunu gördüm. Kadın da kendi içinde çok dönüşecek. Güzel bence, keyifli” diye konuştu.

Şebeke dizisinde Türkiye’nin gerçeklerinin de yansıtılacağını anlatan Pelin Karahan, çok farklı bir senaryo ile izleyicilerin karşı karşıya kalacağını ifade etti.