Ana sayfa Sosyal Medya Seda Bakan’ın ev halini gören hayranları fotoğrafa yorum yağdırdı!..

Seda Bakan’ın ev halini gören hayranları fotoğrafa yorum yağdırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Seda Bakan, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Şimdilerde vaktinin büyük kısmını kızları Leyla ve Ela ile geçiren oyuncu son instagram paylaşımında büyük kızıyla pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

Seda Bakan’ın paylaşımına yazdığı not ise dikkat çekti. Çocuklarla ilgilenmekten yorgun düşen oyuncu paylaşımına; “Bittim gözün aydın ‘ şarkısını kendime armağan ediyorum” yazdı.

Sosyal medyada sık sık kızlarıyla pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncu son yayınladığı fotoğrafla ev halini de gözler önüne serdi.

Seda Bakan'ın ev halini gören hayranları fotoğrafa yorum yağdırdı!.. 7

Müzisyen Ali Erel ile 2014 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren Seda Bakan, 2019’da büyük kızı Leyla’yı, birkaç ay önce de küçük kızı Ela’yı kucağına almıştı.

Hayranları oyuncunun paylaşımına yorum yağdırdı. “Diren Seda”, “Bütün anneler mi aynı olur?”, “Annelik bir fotoğraf olsa bu kadar tatlı bir tablo olurdu”, “Tez zamanda uyku görmen dileğiyle” ve “Oh be sonunda normal bir ev gördük”  gibi pek çok yorum alan fotoğraf Seda Bakan’ın çok sayıda takipçisi tarafından da beğenildi.

Seda Bakan, en son geçen sezon Mucize Doktor isimli dizide ‘Ferda’ karakterini canlandırmış ama 13 bölüm sonrasında aniden hikayeden ayrılmıştı. Oyuncu, sonraki süreçte ise Netflix’de yayınlanan Zeytin Ağacı adlı dizide izleyicinin karşısına çıktı.