Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Hande Erçel doğum gününde bakın ne diledi!..

Ünlü oyuncu Hande Erçel doğum gününde bakın ne diledi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, son dönemde yeni dizi projesi nedeniyle ne yapacağı merakla beklenen isimlerin başında geliyor. Geçen yıl tamamlanan Sen Çal Kapımı dizisi ile büyük bir başarı elde eden oyuncu, dizinin yurt dışındaki satışlarının da iyi gitmesi ile popülerliğini daha geniş bir çevreye yaymayı başarmıştı.

24 Kasım 1993 doğumlu oyuncu 29 yaşına bastı. Güzel oyuncu doğum gününü ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

Doğum gününü kutladığı anlardan görüntüleri instagram hesabında da yayınlayan oyuncunun pastası dikkat çekti. Oyuncunun doğum günü pastasının üzerindeki figürleri çok sevdiği yeğeni Mavi’nin çizdiği ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Hande Erçel doğum gününde bakın ne diledi!.. 9

Sen Çal Kapımı dizisinde oyuncunun kızını canlandıran küçük oyuncu Maya Başol’da Hande Erçel’in doğum gününü instagramdan yaptığı paylaşımla kutladı. Başol paylaşımına, “Çok çok çok seviyoruz” notunu düştü.

Ünlü oyuncu Hande Erçel doğum gününde bakın ne diledi!.. 10

Doğum günü kutlamasında, sırt dekolteli beyaz mini elbisesiyle güzel fiziğini gözler önüne seren oyuncunun yeni yaş dileği ise dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Hande Erçel doğum gününde bakın ne diledi!.. 11

Oyuncu, “Doğum günümden çıkış yapıyorumdur” yazdığı paylaşımına, “Hoşgeldin 29, lütfen kalabildiğin kadar uzun kal” yazarak yeni yaşından beklentisini de belirtti. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hande Erçel, doğum gününde sağlık ve güzel projeler dilediğini ifade etti.