Ana sayfa Kadın Haberleri Şebnem Bozoklu, Meriç Aral, Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci’nin arasına erkek giremez!

Şebnem Bozoklu, Meriç Aral, Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci’nin arasına erkek giremez!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Muhteşem dörtlü yine bir arada… Yaz aylarında Biz Böyleyiz filminin setinde buluşan dört ünlü oyuncu, ayrıca O Ses Türkiye yılbaşı özel programında yer almıştı. Şebnem Bozoklu, Meriç Aral, Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci, bir kez daha buluşarak Hürriyet gazetesine röportaj verdi. Ünlü oyuncular bu röportajdan özel pozlarını da instagram hesaplarından paylaştı.

Bozoklu, “Şimdi de beyaz gömleklerimizle iyi pazarlar” diye yazdı.

Şebnem Bozoklu, Meriç Aral, Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci'nin arasına erkek giremez! 8

Söz dizisinde Eylem olarak izlediğimiz Meriç Aral ise “Canım arkadaşlarımla… Biz Böyleyiz 10 Ocak’ta, aşırı az kaldı. Hakan Gence ile sohbet ettik, Muhsin Akgün fotoğraflarımızı çekti, ben en çok buna bayıldım. İyi pazarlar” notuyla aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Şebnem Bozoklu, Meriç Aral, Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci'nin arasına erkek giremez! 9

Berrak Tüzünataç da yukarıdaki fotoğrafı paylaşarak film için röportaj yaptıkları ve Muhsin Akgün’e poz verdiklerini vurguladı.

Röportajda öne çıkan bazı detaylar vardı.Hakan Gence’nin “Siz nasılsınız?” diye sorduğu dörtlü bir ağızdan “Biz de böyleyiz, çok iyiyiz” diye konuştu.

Berrak Tüzünataç “Dört kız, ‘Erkek Giremez’ isimli bir grubumuz var” diye whats-app gruplarından bahsetti. Oyuncu, “Bir tane genel, film ekibimizin olduğu var. Bir de dört kız, ‘Erkek Giremez’ isimli bir grubumuz var. Çünkü film sürecinde dört kız sürekli kıyafet, saç falan konuştuk ama sohbetlerimiz onlarla sınırlı kalmıyor tabii” diye detay verdi.

Filmin hikayesinin sahibi Berrak Tüzünataç… Özge Özpirinçci, röportajda arkadaşınas sahip çıkan ifadeler kullandı. Oyuncu, “Beğenmesem de bu ilk macerasında Berrak’ın yanında olurdum ama ne mutlu ki okuduğum şey beni inanılmaz heyecanlandırdı. Yazımın dört haftasını onlarla geçirmek için Berrak’ı arayıp “Ben Efsun’u oynayacağım” dedim” diye konuştu.

Şebnem Bozoklu da arkadaşı Berrak Tüzünataç’ın zekasına olan hayranalığını ifade etti ve beğenmemiş olsaydı filmde rol almayacağını anlattı.

Bozoklu, “Berrak gibi aklına güvendiğim bir kadının hikâye yazması benim için kesinlikle önemliydi, okuduğum şeyi de çok sevdim. Çünkü kadınlar olarak bu sektörün içinde çok daha fazla karar veren ve atmosfer belirleyen olmalıyız” dedi.