Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şebnem Bozoklu’nun hayranı olduğu şarkıcı! Birce Akalay’ın hayvan sevgisi!

Şebnem Bozoklu’nun hayranı olduğu şarkıcı! Birce Akalay’ın hayvan sevgisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin sosyal medyadan yaptıkları farklı paylaşımlar dikkat çekmeye devam ediyor. Şebnem Bozoklu, Lionel Richie paylaşımı ile dikkat çekti. Birce Akalay ise sevimli köpeği ile göz doldurdu.

En son atv ekranında yayınlanan Gel Dese Aşk isimli dizide başrolde yer alan Şebnem Bozoklu, projenin iptal olmasından sonra yeni sezon için ne yapacağı merak edilen isimler arasına katıldı. Ünlü oyuncu, şimdilerde tatilin keyfini çıkartıyor. Üzerine Amerikalı soul ve R&B şarkıcısı Lionel Richie’nin fotoğrafının olduğu tişört giyen oyuncu, “Merhaba, aradığın kişi ben miyim @lionelrichie” şeklinde bir mesaj paylaştı.

Şebnem Bozoklu'nun hayranı olduğu şarkıcı! Birce Akalay'ın hayvan sevgisi! 8

Hayvan sevgisi ile bilinen Birce Akalay da yine benzer bir paylaşımda bulundu. Babil dizisinde İlay karakterine hayat veren ünlü oyuncu, yakında yeniden sette arkadaşları ile buluşacak. Babil dizisi yeni sezonda da Star TV’de yayınlanmaya devam edecek.

Valentine isimli köpeği ile sevimli pozuna binlerce beğeni alan Birce Akalay, set henüz başlamadığı için tatilde dinlenmeyi sürdürüyor.

Şebnem Bozoklu'nun hayranı olduğu şarkıcı! Birce Akalay'ın hayvan sevgisi! 9