Ana sayfa Sosyal Medya Songül Öden’den Ezgi Mola’ya büyük jest!

Songül Öden’den Ezgi Mola’ya büyük jest!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Songül Öden, bir kaç hafta önce sürpriz bir nikahla dünya evine girmişti. Oyuncu, uzun zamandır beraber olduğu iş insanı Arman Bıçakçı ile sade bir nikah töreni yaptı. Bu küçük törene yakın arkadaşları ve aileler katılmıştı.

Öden, daha sonra balayı için tatile çıktı. Songül Öden, geçtiğimiz günlerde Alaçatı’da bir mekan açan Ezgi Mola ile fotoğraflarda yer almıştı.

Ezgi Mola’nın paylaşımlarında Rıza Kocaoğlu, Hazal Subaşı, Şükran Ovalı, Caner Erkin çiftinin de orada olduğu görülüyordu. Dostların buluştuğu mekanda keyifli anları da böyle yansımıştı kareye:

Songül Öden'den Ezgi Mola'ya büyük jest! 8

Bilindiği gibi Ezgi Mola, geçtiğimiz yıl sevgilisi İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Boop Alaçatı isimli bir mekan açmıştı. Gece hizmet veren mekana bu yıl gündüz de hizmet veren Roop Alaçatı isimli mekanı da eklediler.

İşte Songül Öden de Ezgi Mola ve sevgilisinin bu mekanını o kadar beğenmiş olacak ki sosyal medya hesabından mekanın bir fotoğrafını paylaşıp takipçilerine de duyurmuş oldu. Kahvaltı verilen mekandaki bir ağacın süslemesine bayılan Songül Öden, aşağıdaki fotoğrafı çekip  paylaştı.

Ağacın üzerindeki örgüden yapılmış giydirmeler ise dikkat çekti… Öden, bu durumu “ağaçlara elbise giydirmek” olarak tanımlamış.

İşte o paylaşım:

Songül Öden'den Ezgi Mola'ya büyük jest! 9