Ana sayfa Güncel Haberler Seçkin Özdemir dizilerde şeytanın bacağını kırsın artık!

Seçkin Özdemir dizilerde şeytanın bacağını kırsın artık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seçkin Özdemir, milyonlarca hayranı bulunan hem ülkemizde hem de yurt dışında tanınan isimler arasında bulunuyor. Yer aldığı yapımlarda oyunculuğunu başarıyla sergileyen Özdemir, bir türlü çıkış yapabileceği bir projede yer alamadı.

Yeteneği ile, karizması ile hayranlarının göz bebeği olan oyuncu bir de dizilerdeki şanssızlığını kırar ise önü açılacak.. Seçkin Özdemir, 2018 yılında Tehlikeli Karım ve Can Kırıkları dizilerinde yer almış ama her iki yapım da kısa sürede ekrandan silinmişti.

2019 -2020 sezonuna Sevgili Geçmiş ile çok iddialı başladı ama kader yine yüzüne gülmedi. Kısa sürede final yapan dizinin ardından 2020 yılı artık onun yılı olsun… Hizmetçiler dizisiyle Kanal D ekranına gelmeye hazırlanan oyuncu, yapımın afişini instagram hesabından paylaştı.

Özdemir, “Hizmetçiler yakında Kanal D’de. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir…” notuyla aşağıdaki afişi yayınladı. Takipçileri bu dizinin oyuncunun büyük çıkışına hizmet etmesini ve şeytanın bacağını da kırmasını arzu ediyor.

Seçkin Özdemir dizilerde şeytanın bacağını kırsın artık! 7

İlk defa Meksika’da “Ellas son La Alegria Del Hogar” adıyla yayınlanmış olan ve ekrana geldiği dönemde reyting rekorları kıran dram-entrika türündeki dizi; Türkiye’de “Hizmetçiler” adıyla Kanal D’de ekrana gelecek.

Yapımcılığını Fabrika Yapım, Öner Arslanel, proje tasarımını Ali Leskay’ın üstlendiği Hizmetçiler’de başrolleri Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir paylaşıyor.