Ana sayfa Dizi Haberleri Seçkin Özdemir, yeni karakterini hayranlarına tanıttı!

Seçkin Özdemir, yeni karakterini hayranlarına tanıttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seçkin Özdemir, yeni dizisiyle yeniden ekranlarda boy göstermeye hazırlanıyor. Fabrika Yapım tarafından Kanal D için hazırlanmakta olan Hizmetçiler dizisi yakında izleyicilerle buluşacak.

Meksika dizisinden uyarlanan Hizmetçiler’de Yiğit Atahanlı karakterine Seçkin Özdemir hayat verecek. Yeni karakterini instagram hesabından tanıtan Özdemir, “Yeni karakter, yeni bi yolculuk” diyerek aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Seçkin Özdemir, yeni karakterini hayranlarına tanıttı! 7

Bu sezona Sevgili Geçmiş dizisiyle başlayan Seçkin Özdemir, takipçilerini heyecanlandırmıştı. Ancak yapım kısa süreli oldu. Oyuncudan güçlü bir çıkış yapacağı dizi bekleyen takipçileri bu sefer Hizmetçlier ile bunun gerçekleşmesi dileklerinde bulundu.

Peki Hizmetçiler dizisindeki Yiğit Atahanlı kim? İşte detaylar: “Benim bencil, sırf kendini düşünen birisi olduğumu söylerler. Haksız da sayılmazlar aslında. Bugüne kadar canım ne istediyse onu yaptım ve yaşadım. Pek plan program yapmayı bilen biri de değilimdir. Yaşadıklarım bazıları için büyük bir hata gibi gözükse de ben hayat diyorum. Bugün aynı şeyler tekrar başıma gelse hepsini yine yaşardım.”