Ana sayfa TV Programları Seda Akgül, Neler Oluyor Hatta programından gönderilmesinin perde arkasını anlattı!

Seda Akgül, Neler Oluyor Hatta programından gönderilmesinin perde arkasını anlattı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta isimli programda Seda Akgül, Hakan Ural ile birlikte magazin gündemindeki konuları izleyicilerle paylaşıyor, yaptığı yorumlarla olaylara farklı bakış açıları getiriyordu.

Ancak geçtiğimiz Cuma günü,Akgül’e artık program ile ilişkisinin kalmadığı söylendi. Neler Oluyor Hayatta programıyla ilgili de Kanal D’den yapılan açıklamada 3 Şubat Pazartesi itibariyle Nur Tuba Namlı’nın Seda Akgül yerine Hakan Ural ile birlikte programı sunacağı duyuruldu.

Akgül ise neden bu duruma gelindiği konusunda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini bilgilendirdi,işin perde arkasını yazdı:

“Neler Oluyor hayatta programından ayrılma nedenim, programın yapımcılığını üstlenen Bloom Medya’nın patronu Uygar Ataş’ın programı bırakması ve benim sözleşmemin o şirketle olmasıdır. Şu anda ne partnerim, ne de eski patronumla herhangi bir bağım veya dostluğum kalmamıştır. Keyfi sebeplerden ve kişisel hırslardan dolayı ekmek parası ile oynayabilen insanlardan uzak durmak lazımdır. Kötülüğümü isteyenlere en güzel cevap; TRT sınavı ile başlayan, 22 yıllık meslek hayatımda eğitimim, başarılarım, insan ilişkilerim, ekrana saygım ve tecrübemdir. Her şeyden önce beni kalplerinde ve evlerinde misafir eden izleyicilerim gelir. Bundan sonra eğitim, konuşma tarzı , tavır ve saygı kavramlarını bilen… Kendi tecrübe, bilgi ve insanlık anlayışıma yakın meslektaşlarımla ve işverenlerle çalışmak dileğiyle. Hepinizi seviyorum…

Ekmekle oynayanın, ekmeği olmaz… Bugüne kadar hep ayıpsız ayrılıklar yaşadım. Artık ayıpları olanlar düşünsün….Kanal D’yi tenzih ederim.. Daha özgür, mutlu, saygılı ve sevgili projelerde buluşmak dileğiyle….Dostunuzu dost ilan edin, arkanızdan kuyu kazanların dostunuz gibi görünmesine müsaade etmeyin. En büyük zararı onlar verir. Basit bir veda ile ayrılabileceğim, çok saygı duyduğum ve yıllarımı verdiğim kanaldan henüz orada 3 aydır iş yapmakta olan insanların başarısızlığını yine ben ödemek zorunda kaldım ilk kez hakkım helal değil.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Neler Oluyor hayatta programından ayrılma nedenim, programın yapımcılığını üstlenen Bloom Medya’nın patronu Uygar Ataş’ın programı bırakması ve benim sözleşmemin o şirketle olmasıdır. Şu anda ne partnerim, ne de eski patronumla herhangi bir bağım veya dostluğum kalmamıştır.Keyfi sebeplerden ve kişisel hırslardan dolayı ekmek parası ile oynayabilen insanlardan uzak durmak lazımdır . Kötülüğümü isteyenlere en güzel cevap; TRT sınavı ile başlayan, 22 yıllık meslek hayatımda eğitimim, başarılarım, insan ilişkilerim, ekrana saygım ve tecrubemdir.. Herşeyden önce beni kalplerinde ve evlerinde misafir eden izleyicilerim gelir..Bundan sonra eğitim, konuşma tarzı , tavır ve saygı kavramlarını bilen… Kendi tecrube, bilgi ve insanlık anlayışıma yakın meslektaşlarımla ve işverenlerle çalışmak dileğiyle. Hepinizi seviyorum…

Seda Akgül (@sedaakgul)’in paylaştığı bir gönderi ()