Ana sayfa Sosyal Medya Ramo dizisini sevgiliyi bekler gibi beklemek!

Ramo dizisini sevgiliyi bekler gibi beklemek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Ramo dizisi, ilk 3 bölümü ile bir hayli başarılı performans sergiledi. Dizinin büyük beğeni topladığı ve ciddi bir hayran kitlesini de kendisine bağladığı görüldü. Reytingleri de iyi gelen yapım yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizide ‘Ramo’ karakterine can veren Murat Yıldırım dışında Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo dizisinin 4.bölümü 4 Şubat Salı akşamı yayınlanacak. Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda dizinin hayranları, “Sevgilimi bekler gibi yeni bölümü bekliyorum” mesajlarıyla dikkat çekiyor.

Kadın dizisinin yarın final yapacak olması, Ramo hayranlarının umutlarını artırıyor. Zira, Kadın dizisinden sonra Ramo’nun daha da büyük reytingler alabileceği hesaplanıyor.

Ramo’nun güçlü olmasını ve uzun süre devam etmesini isteyen takipçiler, hem Murat Yıldırım hem de Esra Bilgiç’e iltifatlarda bulunarak, beğenilerini gösteriyor.

Birbirlerine çok yakıştıklarını belirten dizi hayranları, Ramo ve Sibel’in 2020 yılının en başarılı dizi çifti olabileceği düşüncesindeler.

İşte Ramo dizisinin 4. bölümünden 2. fragman: