Ana sayfa Sosyal Medya Seda Akgül’ün isyanına Hakan Ural’dan ‘kimsenin ekmeği ile oynamadım’yanıtı!

Seda Akgül’ün isyanına Hakan Ural’dan ‘kimsenin ekmeği ile oynamadım’yanıtı!

tarafından ker_def

Seda Akgül ile Hakan Ural’ın arası fena halde gerildi. Akgül, isim vermeden “ekmekle oynanın ekmeği olmaz” diyerek konuşmuş ve gözler de Hakan Ural’ın üzerine çevrilmişti. Ural, instagram hesabından yaptığı açıklama ile Seda Akgül’ün sözlerine yanıt verdi. Neler Oluyor Hayatta isimli programda yaşanan sunucu değişikliği Ural ve Akgül’ü karşı karşıya getirdi. Seda Akgül’ün sözleri ve Hakan Ural’ın yanıtı şöyle oldu:

SEDA AKGÜL: “Neler Oluyor hayatta programından ayrılma nedenim, programın yapımcılığını üstlenen Bloom Medya’nın patronu Uygar Ataş’ın programı bırakması ve benim sözleşmemin o şirketle olmasıdır. Şu anda ne partnerim, ne de eski patronumla herhangi bir bağım veya dostluğum kalmamıştır.Keyfi sebeplerden ve kişisel hırslardan dolayı ekmek parası ile oynayabilen insanlardan uzak durmak lazımdır . Kötülüğümü isteyenlere en güzel cevap; TRT sınavı ile başlayan, 22 yıllık meslek hayatımda eğitimim, başarılarım, insan ilişkilerim, ekrana saygım ve tecruübemdir.. Her şeyden önce beni kalplerinde ve evlerinde misafir eden izleyicilerim gelir..Bundan sonra eğitim, konuşma tarzı , tavır ve saygı kavramlarını bilen… Kendi tecrübe, bilgi ve insanlık anlayışıma yakın meslektaşlarımla ve işverenlerle çalışmak dileğiyle. Hepinizi seviyorum…

Ekmekle oynayanın, ekmeği olmaz… Bugüne kadar hep ayıpsız ayrılıklar yaşadım. Artık ayıpları olanlar düşünsün….Kanal D’yi tenzih ederim.. Daha özgür, mutlu, saygılı ve sevgili projelerde buluşmak dileğiyle….Dostunuzu dost ilan edin, arkanızdan kuyu kazanların dostunuz gibi görünmesine müsaade etmeyin. En büyük zararı onlar verir. Basit bir veda ile ayrılabileceğim, çok saygı duyduğum ve yıllarımı verdiğim kanaldan henüz orada 3 aydır iş yapmakta olan insanların başarısızlığını yine ben ödemek zorunda kaldım ilk kez hakkım helal değil.”

HAKAN URAL: Öncelikle şahsım ile ilgili yanlış anlamaya sebebiyet vermemek için bu açıklamayı yapmaya gerek duydum. Hayatımda hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayı bırakın, herhangi bir zarar verme ihtimalinin düşüncesini bile içinde yaşatmayan bir insanım. Kırıldığım, haksızlığa uğradığım durumlarda bile sadece bir pardonu özrü kafi görecek kadar da hoş görülüyüm, kinci değilimdir.

Seda hanım ile ilgili bir sorunum tasarrufum olsaydı takdir edersiniz ki 3 ay önce daha öncede kendisi ile çalışmış biri olarak sadece istemediğimi belirtmem kafi olurdu. Kaldı ki kendi ağzından şahsıma 2 ay önce yayınlanmış röportajında defalarca teşekkür ettiği ortadadır. Benim şahsi olmamakla beraber iş etik ve ahlakına, örf adetlerimize bir de değil, bir kaç kere aykırı davranma sonucu kaynaklanan ayrılık, bu işe emek veren tüm kişi ve kuruluşların bir arada verdiği bir tasarruftur. Bu ayrılığın nedenlerinden birinin ben olarak gösterilmesi her şeyden önce Allah indinde günah almaktır, yazıktır, ayıptır.

3 ay önce Seda hanımın tercih edilmesi herkes tarafından sakıncasızken, bugün muhakkak nedenlere dayalı tasarruf olmuştur ki bu profesyonel hayatta onlarca örneği olan bir durumdur. Ben hayatımı basitçe kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi bir başkasına yapma mantığı ve felsefesine oturtmaya çalışan bir hayat benimsemiş biri olarak ar, namus, şeref, haysiyet, ekmek, iş gibi şeylerle bırakın oynamayı, aklımdan geçirmem. Bu yaşa da bu değerlerle geldim ve asla unutmayın her iddia ispata muhtaçtır.

Öyle ağızla, dille söylemeyle hassas konularda kanaat getirip lütfen kimse günah almasın. Seda hanıma da kalan hayatında sonsuz başarılar ve sağlık dilerim.

Bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için de gerçekten üzgünüm. İnşallah insanlar kin, nefret ve öfkesinden arınır, en azından kendine zarar vermez.

Burada hakkımda yapılan spekülasyonlara, hukuksal sakınca içeren söylemlere maalesef dava açacağımı bildirmek isterim. Herkese selam saygılar.”

Seda Akgül'ün isyanına Hakan Ural'dan 'kimsenin ekmeği ile oynamadım'yanıtı! 7