Ana sayfa Sosyal Medya Seda Bakan, Mucize Doktor’a bomba gibi geliyor!

Seda Bakan, Mucize Doktor’a bomba gibi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Seda Bakan’ı Behzat Ç. dizisindeki Eda karakteri olarak hafızasına yazan birçok izleyici vardır. Oyuncu, 2007 yılından bu yana dizilerde yer alıyor ve farklı rolleri canlandırdı. Adanalı’daki Başak karakteri gibi, Kardeş Payı’ndaki Feyyza da sevilmişti.

En son 2016-2017 sezonunda Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Leyla Aydın olarak izlediğimiz oyuncu, sonrasında ise sinemada yer almayı tercih etti. Kızı Leyla’yı dünyaya getiren ve doğum kilolarından da hızla kurtulan ünlü oyuncu, şimdilerde kariyerine yeniden odaklanmayı tercih etti.

Sosyal medya üzerinden fit halini sergileyin, ‘hem çocuk doğururum, hem de kariyer yaparım’ sözünü haklı çıkartan Seda Bakan, güzelliği ile de hayranlarından iltifatlar alıyor. Oyuncunun son paylaşımına ise sadece takipçilerini değil, ünlü isimleri de cezbetti.

Mucize Doktor dizisinin ikinci sezon sürprizi de olan Seda Bakan, doktor rolüyle yapıma katılacak ve yeniden kariyer basamaklarını çıkmaya başlayacak.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından yayınladığı yani tarzıyla da ilgi gördü. Aslı Enver bomba emojisi ile beğenisini ifade etti. Dolunay Soysert ise ateş emojisi ile mesajını verdi. İrem Sak’tan Başak Dizer’e birçok ünlü isim de beğenilerini emojili paylaşımlarla gösterdi.

Seda Bakan’ın saç rengi, tarzı ve üzerindeki kıyafetler çok beğenildi. İşte ünlü oyuncunun son hali:

????Yükleniyor…

Seda Bakan, Mucize Doktor'a bomba gibi geliyor! 7