Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alef’ten sonra Melisa Sözen’i Kırmızı Oda’da tanıyamayacaksınız!

Alef’ten sonra Melisa Sözen’i Kırmızı Oda’da tanıyamayacaksınız!

tarafından ker_def

11 Eylül Cuma günü saat 20.00’de tv8 ekranında Kırmızı Oda dizisi ikinci bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünün sürpriz ismi Melisa Sözen olacak. FX – Blu TV ortak yapımı olan Alef dizisinde Yaşar karakteri ile izlediğimiz Melisa Sözen, bu sefer bambaşka bir rolle Kırmızı Oda dizisine konuk oluyor.

Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı’nın kadrosunda yer aldığı dizinin 2. bölümünde Melisa Sözen’in performansına hayran kalacaksınız. Oyuncu, adeta kendinden geçecek ve izleyicileri de çok etkileyecek.

‘Kırmızı Oda’nın ikinci bölümünde hukuk fakültesinden birincilikle mezun olmasına karşın tuhaf karakteri ve davranışlarıyla Doktor Hanım’ı hayli zorlayan Alya ile, öfke problemiyle başa çıkmaya çalışan Mehmet ve intihar girişiminin ardından hayata tutunmaya çalışan Meliha’nın hikayelerindeki yeni gelişmeler izleyenleri yine ekran başına kilitleyecek.

Dizinin ilk bölümünde de yer alan Evrim Alasya, Salih Bademci ve Hande Doğandemir, yine rolleriyle konuk oyuncu olmaya devam ediyor.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’ ikinci bölümü ile 11 Eylül Cuma akşamı TV8’de.