Ana sayfa Dizi Haberleri Kenan İmirzalıoğlu hem imajını sarsan hem de sonu kötü biten meşhur diziyi sanki unutamamış!

Kenan İmirzalıoğlu hem imajını sarsan hem de sonu kötü biten meşhur diziyi sanki unutamamış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun hayranları, ekranda yeni bir dizide onu görmek istiyor ama şimdilik böyle bir gelişme yok. atv’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programını sunmaya devam eden oyuncu, en son Alef isimli dijital dizide 8 bölüm yer aldı ve bu projeyi saymazsak da tam 5 yıldır setlerden uzak duruyor.

Kenan İmirzalıoğlu’nun bu kadar uzun süre televizyon dizilerinden uzak kalmasından rahatsız olan hayranları, geri dönmesini büyük bir umut ve heyecanla bekliyor. Ancak oyuncu, henüz televizyon için kendisine uygun olabilecek bir dizi bulamadığını, doğru zamanı beklediğini söyledi.

Kenan İmirzalıoğlu hem imajını sarsan hem de sonu kötü biten meşhur diziyi sanki unutamamış! 8

Dijital projelerle ilgilenen ve bu yöndeki teklifleri de değerlendiren oyuncu, “Bakıyoruz daha, netleştiği zaman haberiniz olur. Gelişme aşamasında. Dijitalde devam edeceğim” diye konuştu.

Muhabirlerin televizyon kanallarına dizi yapma konusunu sorması üzerine oyuncu “Onun daha zamanı var. Mesleğimi yapmayı özlüyorum ama doğru proje ile seyircilerin karşısına çıkmak istiyorum” dedi.

Peki Kenan İmirzalıoğlu’nu televizyon dizilerinde rol alma konusunda geri planda durmaya iten sebep neydi? Birçok dizi hayranı belki unutmuş olabilir ama usta oyuncu, o döneme kadar yapılmış en büyük bütçeli dizi olarak lanse edilen Mehmet Bir Cihan Fatihi isimli projede başrolde yer almıştı.

Dizi için o kadar büyük harcama yapıldı ve o kadar önemli isimler ile anlaşıldı ki, herkes yayına girdiği zaman milyonları etkileyeceğini ve Kenan İmirzalıoğlu’nun daha önce hiçbir dizide düşük reyting almadığı sözleri havada dolaşıyordu.

Büyük iddiaya ve büyük prodüksiyona rağmen Fatih Sultan Mehmed’in hayatının anlatılacağı proje hikayesi zayıf olduğu için izleyicilerden ilgi görmedi. Sadece 6 bölüm ekranda kalabilen dizinin ardından herkes, “Kenan İmirzalıoğlu’nun projesi de reytinge yenilebilirmiş” diye konuştu.

Kenan İmirzalıoğlu hem imajını sarsan hem de sonu kötü biten meşhur diziyi sanki unutamamış! 9

Gerçekten de bu durum ünlü oyuncunun hayranları için büyük hayal kırıklığıydı. Kenan İmirzalıoğlu da anlaşılan hala o dönemde kalmış olmalı ki, televizyon dizisi denildiği zaman bile geriliyor.

Oyuncu, doğru zamanda doğru bir proje olursa yeniden ekranlara döneceğini ama şimdilik dijitalden gelen teklifleri değerlendirdiğini de ifade ediyor.

Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisinin yaraları hala Kenan İmirzalıoğlu için de unutulmamış gibi bir görüntü ortaya çıkıyor.