Ana sayfa Dizi Haberleri Seda Türkmen yeni rolüyle Sandık Kokusu dizisine güçlü bir giriş yaptı!

Seda Türkmen yeni rolüyle Sandık Kokusu dizisine güçlü bir giriş yaptı!

tarafından ker_def

Yeni başlayan diziler içinde en iyi çıkışı yapan az sayıdaki projeden birisi de Show TV’de yayınlanan Sandık Kokusu dizisi oldu.

Özge Özpirinçci’yi heyecanla bekleyen hayranları ekran başına çeken Sandık Kokusu dizisinde ayrıca; Demet Akbağ, Necip Memili ve Metin Akdülger gibi önemli oyuncular bulunuyor.

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, “Sandık Kokusu” dizisi çarşamba akşamları reytinglerde iyi sonuçlar alarak Kuruluş Osman dizisine de birincilikte rakip oldu. Dizinin 3. bölümünde AB grubunda elde edilen birincilik ile birlikte 4 sezondur baskın bir görüntü çizen Kuruluş Osman dizisi ilk defa bir proje karşısında sıkıntılı bir duruma düşmüş oldu.

Sandık Kokusu dizisinin 4. bölümü de çarşamba akşamı yayınlandı ve izleyiciler yepyeni bir karakter ile tanıştı.

Seda Türkmen’in canlandırdığı yeni karakter ile birlikte Sandık Kokusu dizisi daha da ilginç bir noktaya doğru ilerliyor.

Hikayesi ve kadrosu ile ekranlara farklı bir soluk getiren dizide Seda Türkmen’i Reha’nın kız kardeşi Lale Özkan olarak izlemeye başladık.

Dış görünüşüne, paraya önem veren Lale, hırslı bir kadındır. Onun gelişi Karsu’nun hayatını daha da zorlaştırmaya başladı.

Hırsı tarafından teslim alınan bir kadın olan Lale, gözü yükseklerde birisi olması nedeniyle de her şeyi yapabilecek bir karakter olarak öne çıkıyor.

Seda Türkmen’in diziye böyle önemli bir rol ile katılmış olması Sandık Kokusu dizisinin hikayesine güçlü bir etki yapmasını sağlayacak. Dizinin seyir sevkini artıracak olan bu yeni karakter ile birlikte Sandık Kokusu dizisinin hikayesinin daha da çatışmalı bir hale geldiği de gözüküyor.

Dengeleri değiştirecek merak dolu gelişmelerle ‘Sandık Kokusu’ her çarşamba akşamı Show TV’de yayınlanıyor.