Ana sayfa Dizi Haberleri Buğra Gülsoy ile Demet Evgar aynı dizide buluştu, ortaya çok duygusal ve sert bir proje çıktı!

Buğra Gülsoy ile Demet Evgar aynı dizide buluştu, ortaya çok duygusal ve sert bir proje çıktı!

tarafından ker_def

Başarılı oyuncular ve dikkat çeken hikayesi ile Bahardan Önce isimli Show TV dizisi için hazırlıklar başladı. Oyuncuların okuma provası için bir araya geldiği dizi, yakında izleyicilerle buluşacak.

Ayça Üzüm tarafından kaleme alınan hikaye hayata karşı yenilmiş olmasına rağmen cesur çıkışlarıyla dikkat çeken karakterleri anlatacak. Bahar rolünde Demet Evgar ile Evren rolünde Buğra Gülsoy’u izleyebileceksiniz.

Ölümle karşı karşıya gelen ve ailesinin gerçek yüzü ile tanışmak zorunda kalan Bahar karakteri herkesi derinden etkileyecek.

Buğra Gülsoy ile Demet Evgar aynı dizide buluştu, ortaya çok duygusal ve sert bir proje çıktı! 7

Demet Evgar dizinin hikayesinde karaciger yetmezliği yaşayan bir karakteri izleyicilerle buluşturacağını ve çok duygusal sahneler yaşanacağını belirtelim.

Doktor Evren rolünde Buğra Gülsoy hem rakibi Timur ile büyük çatışma yaşayacak. İşin içinde Evren’in Bahar’ı geri kazanma hırsı da eklenince hikaye önemli bir aşk hikayesi olarak da öne çıkacak.

Bahar karakterinin kendisini yeniden inşa etme sürecinin de anlatılacağı dizi, hastane ortamında geçen ve çeşitli trajikomik olaylarla ilginçleşen bir noktaya doğru ilerleyecek.

İzleyenlere umudun her zaman var olduğu mesajını vermek isteyen Bahardan Önce isimli yeni dizi nefes kesen bir hikaye ortaya koyacak.

Uzun süredir Demet Evgar ve Buğra Gülsoy’dan yeni bir televizyon dizisi bekleyen hayranlar için bu projenin güçlü bir dram yapımı olması bekleniyor.

Timur karakterini canlandıracak olan Mehmet Yılmaz Ak’ı yeni bir projede daha izlemek isteyenler için Bahardan Önce dizisi iyi bir fırsat olacak gibi gözüküyor.