Ana sayfa Dizi Fragmanları Sefirin Kızı dizi hayranları yeni alınan karara çok üzülecek!

Sefirin Kızı dizi hayranları yeni alınan karara çok üzülecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Sefirin Kızı, daha 3 bölüm yayınlanmasına rağmen izleyicileri kendisine öyle bağladı ki, her yeni bölümü beklemek azap oldu.

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün yanında bir de Gediz karakteri ile Uraz Kaygılaroğlu’nun sergilediği performans, ayrıca hikayenin de bambaşka yönlere akmaya başlaması, dizinin daha da öne çıkmasını sağladı.

Pazartesi akşamları Çukur dizisinin birinciliğine AB ve ABC1 gruplarında son veren Sefirin Kızı, totalde ise rakibinin adeta ensesinde yer alıyor.

Sefirin Kızı hayranları her pazartesi gününü heyecanla bekliyor. Ancak alınan yeni karar izleyicileri mutsuz edecek. Çünkü Sefirin Kızı’nın 4. yeni bölümü 13 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak.

6 Ocak tarihinde dizi ekranda olmayacak. Çünkü Ocak ayında şirketlerin reklam bütçelerini ayarlamaları zaman aldığı için gelirleri azalan kanallar dizilerin yeni bölümlerini yayınlamak istemiyor.

Sefirin Kızı bu noktada sadece 1 hafta ara veriyor. Kimi izleyiciler ise bunun kabul edilebilir olduğunu 2-3 hafta ara veren yapımlar bulunduğunu belirtiyor.

Sefirin Kızı, önümüzdeki hafta yok. İzleyiciler 13 Ocak tarihine kadar beklemek durumunda. İşte 4. bölüm fragmanı: