Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisi çıkmaza girdi, nur topu gibi bir sorunumuz oldu!

Sefirin Kızı dizisi çıkmaza girdi, nur topu gibi bir sorunumuz oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Sefirin Kızı dizisi nasıl ilerleyecek, Nare ne yapacak, Sancar ve Gediz’in halleri ne olacak? Pazartesi akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi 7. bölüm itibariyle büyük bir çıkmazın içinde.

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün başrolünde başladığı günden bugüne dizinin takipçilerinin düşünceleri çok farklılaştı… İlk başlarda Nare ve Sancar aşkı olarak ortaya dökülen hikaye, izleyicinin ilgisinin ‘ben de başrolüm’ diyen performansıyla Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Gediz Işıklı’ya kaymasını kimse beklemiyordu.

Kaygılaroğlu, dizinin yayınlandığı her hafta sosyal medyada olay oldu. İzleyiciler hem karizmasından çok etkilendi hem de performansına yönelik büyük hayranlık sergiledi. Gediz Işıklı karakteri de öyle sevildi, Sefirin Kızı ilk başladığında Sancar ve Nare aşkını izlemek için ekran başına oturanlar fikir değiştirdi.

Dizinin birçok hayranı Sancar ve Nare ilişkisinde bir gelecek görmüyor. Yani hikaye anlamına onları o kadar da cezbetmiyor.Ancak Gediz ve Nare aşkının neler getirebileceği konusunda heyecan ve merak unsuru çok yüksek.

Sefirin Kızı dizisi çıkmaza girdi, nur topu gibi bir sorunumuz oldu! 9

Tabii ki Sancar ve Nare için de destek var ama Gediz -Nare aşkı için hissedilir derecede bir talep görülüyor. Sosyal medyaya yansıyan ve dizinin takipçilerinin de ikiye bölünmesine neden olan bu durum, Sefirin Kızı için büyük bir açmaz.

Senaristler nereye yönelseler kimilerinden destek, kimilerinden tepki görecekler. 7.bölümün finalinde Nare’nin kızı ile birlikte yurt dışına çıkışının altında da bu ayrımı yapmama isteğimi var bilinmiyor. Ancak, senaristler sosyal medyayı takip ediyor ise büyünün hala devam ettiğini, Nare’nin kiminle yola devam edeceğinin netleştirilmesi durumunda ise büyünün bozulacağını gördüklerini düşünüyoruz.

Sefirin Kızı dizisi çıkmaza girdi, nur topu gibi bir sorunumuz oldu! 10

Gediz Işıklı karakterinin Sancar Efe’den daha çok ilgi gördüğü bu günlerde, Neslihan Atagül’ün canlandırdığı Nare, tüm denklemi çözecek olan karakter.

Senaristler dikkatli olmaz ise bu ikiye bölünmüş dizi izleyicileri bir noktada patlama yapabilir. Peki biz bu durumu daha önce hangi yapımda görmüştük.

Sefirin Kızı dizisi çıkmaza girdi, nur topu gibi bir sorunumuz oldu! 11

En güçlü örnek Fazilet Hanım ve Kızları… Sinan – Hazan ve Yağız arasında kurulan aşk üçgeni, 1 sezon daha devam etmesine kesin gözüyle bakılan dizinin sonunu erken getirmişti.