Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisi için bugüne kadar görülmemiş ilgi çekme taktiği uygulandı!

Sefirin Kızı dizisi için bugüne kadar görülmemiş ilgi çekme taktiği uygulandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisi için kılık değiştirdi, hayranlar meraktan çatladı… Dizi ekibinini ilgi çekme taktiği yerini buldu. Star TV ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinin şimdiye kadar 41 bölümü yayınlandı. Dizinin son haftalarda düşüş trendinde olmasına bir çare aranıyor.

Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur ikilisi senaryoda önemli düzenlemeler yapıyor. İşte bu noktada 1 mart Pazartesi akşamı da izleyicileri çok şaşırtacak sahneler ekrana gelecek. Mavi karakteri ile diziye katılan Tuba Büyüküstün’ün gelişinin beklenildiği kadar güçlü bir etki yapmaması, ayrıca kemik izleyici kitlesinin de hızla diziyi terk etmeye başlaması önemli sorunlar..

Bu sorunları aşmak üzere senaristler yeni bir deneme yapacak. Tuba Büyüküstün’ün Mavi’si 42. yeni bölümde bir çizi roman karakterine dönüştü. Özel makyaj ve kostümle bir anda Batman’in düşmanı Joker’in kız arkadaşı Harley Quinn’e tıpatıp benzeyen Büyüküstün’ü sette görenler bile tanıyamadı.

Sefirin Kızı dizisi için bugüne kadar görülmemiş ilgi çekme taktiği uygulandı! 8

Sosyal medyada da paylaşılan fotoğraflar oyuncuya olan ilgiyi bir anda artırdı. Bu sahneleri Sefirin Kızı dizisi için çekildiğinin ortaya çıkması da 42. bölüm 2. fragmanının yayınlanması ile netleşti.

Sürpriz bir sahne için kılık değiştiren ünlü oyuncunun gerçek kimliği herkesi şaşırtacak. Dizide şaşırtacak bir başka detay ise, Nare’nin babası Güven karakteri ise Mavi’yi araştırıyor ve hikayesinde bazı karanlık noktalar buluyor. İşte bu karanlık noktalar büyük bir merak unsuru oldu.

Sefirin Kızı dizisi için bugüne kadar görülmemiş ilgi çekme taktiği uygulandı! 9

Dizi hayranlarını heyecanlandıran bu durum yeni bölüm öncesi büyük bir merak unsuru olarak belirdi. Bakalım senaristlerin bu ilgi çekme taktiği reyting getirecek mi? İşte 1 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Sefirin Kızı’nın 42. bölümünden 2. fragman: