Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinin dikkat çeken ismi, Hercai’de sürpriz bir karakteri oynayacak

Zalim İstanbul dizisinin dikkat çeken ismi, Hercai’de sürpriz bir karakteri oynayacak

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisi, geçtiğimiz sezon ekranlara veda etmişti. Dizide rol alan Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay gibi isimlerin yanı sıra genç kadro da büyük dikkat çekmişti. Oyunculuklarıyla çok konuşturan isimler , şimdi başka dizilerde yine dikkatleri çekmeye devam ediyorlar.

Bu isimlerden bir tanesi de Sera Kutlubey idi. Oyuncu, Zalim İstanbul dizisinde Cemre karakterine hayat veriyor ve dizinin ön plana çıkan genç isimleri arasında yer alıyordu. Sera Kutlubey, bu kez Atv’nin sevilen dizisi Hercai’nin kadrosuna katılıyor.

atv’nin sevilen dizisi Hercai, yeni yıl ile birlikte yeni sürprizler yaşatıyor izleyiciye. Diziye katılacak yeni karakterin yanı sıra bir de ayrılık yaşanacak. Bu akşam ekrana gelecek olan 55. bölümde Sera Kutlubey ilk kez görünecek.

Zalim İstanbul dizisinin dikkat çeken ismi, Hercai'de sürpriz bir karakteri oynayacak 7

Kutlubey dizide Dilşah’ın kızı Azra karakterini oynayacak. Bu arada Azra diziye dahil olurken, Ahmet Kayakesen’in oynadığı Harun karakteri de diziye veda edecek.

Hercai dizisi, yeni yıl ile birlikte artık Cuma akşamları değil, Pazar akşamları ekrana gelecek. Yayınlandığı günden beri Cuma günü izlemeye alışanlar bu duruma biraz zor alışabilir ancak dizi kaldığı yerden ve yepyeni heyecanlarla devam ediyor.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrolündeki dizinin yeni bölüm tanıtımını aşağıda izleyebilirsiniz…