Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde kimsenin beklemediği oldu!

Sefirin Kızı dizisinde kimsenin beklemediği oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek’e niyet Uraz Kaygılaroğlu’na kısmet! Sefirin Kızı dizisi artık pazartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımı…Star TV ekranında yayınlanmakta olan dizi artık birincilik koltuğuna da oturdu. Çukur’u yerinden eden Sefirin Kızı’nın bu başarısı hiç de yabana atılacak gibi değil.

Dizinin ilk başlarından Engin Akyürek’in canlandırdığı Sancar ile Neslihan Atagül’ün hayat verdiği Nare aşkına sarılan izleyiciler bir bir bu aşktan kendilerini sıyırmaya başladı.

Sancar’ın en zor durumda Nare’yi yüz üstü bırakmasına kızan Sefirin Kızı izleyicileri, şimdilerde prenslerini buldu. Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Gediz’i Sancar’a tercih eden dizi hayranları, Nare’nin kendisini en zor zamanında terk eden Sancar ile olmasını istemiyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Gediz ve Nare’nin birlikte olmasını savunan dizi takipçileri, Sancar’ın artık prensleri olmadığını, asıl prensin Gediz olduğunu belirten yorumlarda bulunmakta.

Sefirin Kızı dizisinde kimsenin beklemediği oldu! 7

Sefirin Kızı dizisi başlamadan önce en ön planda Neslihan Atagül ile Engin Akyürek vardı. Ancak görülüyor ki Uraz Kaygılaroğlu müthiş performansı ile ve karakterin de yardımıyla Engin Akyürek’ten çok iyi bir dönüşler alıyor.

Dizi Nare’yi Sancar’a yakıştıranlar ile Nare’yi Gediz’e yakıştıranların da sosyal medyada bir mücadele içinde olduğunu görebilirsiniz.

Senaristler NarSan’ı mı yoksa NarGed’i mi öne çıkartacak bilinmez ama sosyal medyada bu iki aşk için şimdiden ayrışma yaşandı bile…