Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde Nare’nin özrü kabahatinden büyük! Sana mı düştü ah be Nare?

Sefirin Kızı dizisinde Nare’nin özrü kabahatinden büyük! Sana mı düştü ah be Nare?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam 23. bölümü ekrana gelen Sefirin Kızı dizisi, yaz sezonundan beri izleyenlerin eleştirilerini alıyordu. Özellikle Nare karakterinin ‘metres’ konumuna düşürülmesi, izleyicinin hiç hoşuna gitmiyordu. Bir süre çok fazla yorum yapıldı sosyal medyada. Şimdi ortalık biraz durulsa da 23. bölümdeki bir sahnede Nare’nin tavrı, izleyenleri kızdırdı!

Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde oynadıkları dizide önce Sancar’a kızan izleyici, Nare’yi ona değil, Gediz’e uygun görmeye başladı. Aşklarına ‘destan’ demelerine bile kızan izleyiciler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla Nare’nin yeni sezonda güçlü, eğitimli kadın pozisyonundan geri düşürüldüğü görüşleriyle eleştirilerini sıraladılar.

Ancak tabii pek çok izleyici de Sancar ve Nare’nin aşkına inanmaya devam ediyor. Menekşe ile evli olması Sancar’ın elini kolunu bağlasa da Nare’nin de peşinden ayrılmaması, izleyiciye ‘bu ne yaman çelişki’ dedirtmeye de devam ediyor.

Sefirin Kızı dizisinde Nare'nin özrü kabahatinden büyük! Sana mı düştü ah be Nare? 13

Tabii son bölümde Nare ve Sancar’ın öpüşmesi pek çok izleyiciyi mutlu etti. Zira hala içlerinde büyük bir aşkla birbirlerine bağlı olan bu çiftin bir şansı daha hak ettiği görüşü devam ediyor dizinin takipçileri arasında.

Kimileri Gediz’e Nare’yi yakıştırsa da Nare-Sancar-Menekşe-Gediz dörtgeninde yaşanan bu ilginç durumun nereye varacağı merakla bekleniyor.

Bu hafta herkesin içine su serpen gelişme ise Sancar’ın Menekşe’den boşanma kararı verip dava açması oldu. Nare ve Sancar aşkını ‘metres’ pozisyonunda eritmek, izleyenleri üzüyordu. En azından boşanma ile birlikte Sancar ve Nare için yeni bir süreç başlayabilir. Tabii kızları Melek’i Akın ve Menekşe’den kurtarabilirlerse!

Gelelim bu haftaki bölümde izleyenleri Nare konusunda sert eleştirilere sürükleyen olaya! Malum, zaten iki aşığın öpüşmesi her ne kadar beklense de ikili bir tutum da sosyal medyada sürmekte. Kimileri evli olan Sancar’ın ile Nare’nin yakınlığını dürüst bulmazken, kimileri de zaten Menekşe ile formalite icabı bir evlilik olduğu ve biteceği düşüncesiyle iki aşığın kavuşmasına sevinçle karşılık veriyor.

Duygular ve düşünceler karışık ama Menekşe’nin Melek’e yaptığını öğrenip hesap sormaya giden Nare’nin, bir anda cebinden çıkardığı kağıt, ‘hiç oldu mu?’ dedirtti adeta…

Boşanma haberini vermek Nare’ye mi düşerdi? Bu Sancar ile ikisi arasındaydı ama Nare bu durumu Menekşe’ye karşı kullandı. Oysa bu Sancar’ın kararıydı ve o açıklamalıydı…

Sefirin Kızı dizisinde Nare'nin özrü kabahatinden büyük! Sana mı düştü ah be Nare? 14

Özellikle Nare’nin sarfettiği sözler ise hiç gerçekçi bulunmadı! Nare, Menekşe’ye “Ben hiç senin yuvana göz koymadım ve her zaman dedim ki haklı kadın. Düğün gecende geldim, yetmedi bir de evine yerleştim. Haklı dedim ya… Ama sen ne yaptın? Haklıyken haksız duruma düştün. Küçücük masum bir canın ahını aldın” demişti.

Her ne kadar Menekşe pek çok konuda haksız da olsa izleyiciyi en çok kızdıran da Nare’nin şu sözleri oldu:

“…Ama bu adam sen onun kızına zarar verdin diye bunun hesabını nasıl sordu biliyor musun? Böyle, boşanma evrakınız… Bu adam seni benim yüzümden boşamıyor Menekşe, çocuğuna zarar verdiğin için boşuyor. Benim içim rahat ama umarım senin için hiç bir zaman rahat etmez, huzurun olmaz.”

Aşağıdaki videodan, dizinin 23. bölümündeki bu sahneyi izleyebilirsiniz… Ayrıca sosyal medyada konuyla ilgili eleştirilerden bazılarını da videonun altında görebilirsiniz…

Bazı izleyicilerin konuyla ilgili yorumları şöyleydi:

Sefirin Kızı dizisinde Nare'nin özrü kabahatinden büyük! Sana mı düştü ah be Nare? 15

Sefirin Kızı dizisinde Nare'nin özrü kabahatinden büyük! Sana mı düştü ah be Nare? 16

Sefirin Kızı dizisinde Nare'nin özrü kabahatinden büyük! Sana mı düştü ah be Nare? 17

Sefirin Kızı dizisinde Nare'nin özrü kabahatinden büyük! Sana mı düştü ah be Nare? 18

Sefirin Kızı dizisinde Nare'nin özrü kabahatinden büyük! Sana mı düştü ah be Nare? 19