Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay, Savaşçı dizisi yüzünden yakında paylaşım yapamayacak!

Berk Oktay, Savaşçı dizisi yüzünden yakında paylaşım yapamayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinin akıbetiyle ilgili olarak net bir durum ortaya konulamıyor. Bu sezon 3 yeni bölüm ekrana gelince, dizinin takipçileri sevinmişti. Ancak bu 3 bölümün, geçtiğimiz sezon çekilen stoktaki 3 bölüm olduğu biliniyordu. Bu süre içerisinde dizinin çekimlerinin başlayacağı umuluyordu.

Zira, izleyiciler Eylül sezonunda ısrarla Savaşçı dizisiyle ilgili sosyal medyadan pek çok soru yöneltmeye başladılar. Berk Oktay ile birlikte oyunculara da hala yoğun bir şekilde “Savaşçı dizisine ne oldu?” sorusu yöneltilmekte.

Gelen bir haber önce izleyici tarafından büyük müjdeyle karşılandı. Berk Oktay ile dizinin yapım şirketi Limon Film’in anlaşma sağladığı, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu ile de görüşmelerin devam ettiği şeklinde bir açıklama yapıldı.

Dolayısıyla izleyiciler de durumun kısa sürede netleşip dizinin yeniden ekrana geleceğini düşündü. Ancak bu süre zarfında ne diziden bir haber alınamadı! Üstelik Berk Oktay’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da çekimlerin başlamadığının göstergesi.

Oyuncu kısa bir süre önce sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile tatildeydi. Son yaptığı paylaşımla da İstanbul’da olduğu anlaşıldı. Dizinin çekimlerinin Eskişehir’de yapıldığı gözönüne alınınca bu konuda bir gelişmenin olmadığı da anlaşılıyor.

Zaten Fox TV, Pazar akşamına şimdiden Öğretmen dizisini koydu bile! Dolayısıyla Savaşçı ile ilgili umutlar tükeniyor.

Bu arada Berk Oktay’ın hayranları da sosyal medyada ne paylaşırsa paylaşsın ona tek sordukları soru Savaşçı dizisi oluyor. Pek çok hayranı sürekli dizinin akıbetini sorup duruyor ama Berk Oktay da yanıt veremiyor. Oktay sonunda bu sorulardan bıkıp paylaşım yapmazsa şaşırmayın!

İşte son paylaşımı:

#stalker ????️

Berk Oktay, Savaşçı dizisi yüzünden yakında paylaşım yapamayacak! 7