Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde Sahra’yı oynayan Deniz Işın’ın yeni dizisi belli oldu

Sefirin Kızı dizisinde Sahra’yı oynayan Deniz Işın’ın yeni dizisi belli oldu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisine bir kaç bölüm önce katılan Sahra karakteri, izleyenlerin bazı istenmeyen olaylara karışsa da sevdiği bir karakter oldu. Aslında Akın’ın üvey kardeşi olduğu öğrenilen Sahra’nın, abisini öldüren Sancar’dan intikam almaya çalışırken yaptıkları kimse için affedilir değil ama karakterin özünde kötü olduğuna da hiç inanmadı izleyenler.

Hatta gittikçe Gediz ile yakınlaşmaları da izleyenlerin yeni bir aşk beklentisine neden oldu. Sahra karakteri, geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Menekşe’nin itmesiyle başını sehpaya çarpıp öldü.

Cerrah olan Sahra karakterinin böyle harcanması, diziyi takip edenleri hiç de mutlu etmedi. Gediz ve Sahra aşkını bekleyenleri hüsrana uğratan bu ölümle birlikte, Sefirin Kızı dizisine ayrı bir renk katan Sahra karakaterini oynayan Deniz Işın da diziden ayrıldı.

Sefirin Kızı dizisinde Sahra'yı oynayan Deniz Işın'ın yeni dizisi belli oldu 7

Işın’ın hafızalara kazındığı bir rol oldu Sahra. Şimdi başarılı oyuncuyu bir başka macera bekliyor. Deniz Işın’ın, ‘Yaşı 19’ isimli yeni bir dizide rol alacağı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki yazısında Gold Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve uzun süredir hazırlıkları süren iddialı dizide Deniz Işın’ın da kadroya dahil olduğunu belirtti.

Fox TV’de yayınlanacak olan dizinin başrollerinde Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ başrollerde. Ömür Atay’ın yönetmenliğini yapacağı dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık yazıyor.

Dizide ayrıca Rüşhan Çalışkur, Selen Uçer, Neslihan Arslan, İlayda Alişan, Tolga Güleç ve Serkay Tütüncü de oynuyor. Deniz Işın’ın, Yaşı 19 dizisinde kilit bir karaktere hayat vereceği de ifade edilmekte.