Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’da oynayan Burcu Biricik’ten can acıtan Boncuk tespiti!

Kırmızı Oda’da oynayan Burcu Biricik’ten can acıtan Boncuk tespiti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde bir kaç bölümdür izlediğimiz Boncuk karakterini oynayan Burcu Biricik, hayat hikayesi kendisini etkileyen Boncuk ile ilgili düşüncelerini anlattı. Başarılı oyunculuğuyla hayat verdiği Boncuk, dizinin son dönemde ilgi çeken karakterleri arasında. Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral ve Burak Sevinç’in rol aldıkları dizide konuk oyuncu olan Burcu Biricik, karakteriyle ilgili açıklamalar yaptı.

Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan ‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ programına konuk olan Burcu Biricik, Boncuk’un yaşadıklarının insanlara ne kadar çok dokunduğunu, sosyal medyada yapılan yorumlardan gördüğünde, aslında ne kadar çok Boncuk olduğunu da farkettiğini söyledi.

Biricik, yapılan yorumlarla birlikte Boncuk gibi insanların çokluğunun, aynı zamanda can acıtıcı bir durum olduğunu vurgulayan oyuncu, şunları söylüyor:

“İnsanlara çok dokunan bir yerden bir karakter olduğunu tahmin ediyordum okurken de ve özellikle oynadıktan sonra ve hikaye açıldıkça, Boncuk’un yaşadıklarını gördükçe, sosyal medyadan gördüğüm yorumlarda o kadar çok Boncuk var ki… Bu daha da can acıtan bir şey. Çünkü Boncuk’ta da şeyi görüyoruz, temelden mutsuz bir aile ve bir yerden kaçmak için yapılmış bir evlilik ve onun da hayatın boyunca nasıl sirayet ettiği ve seni nasıl bir mutsuzluğa sürüklediği. ”

Kırmızı Oda'da oynayan Burcu Biricik'ten can acıtan Boncuk tespiti! 6

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabındaki gerçek hayat hikayelerinden alınan Boncuk ve yaşadıklarını bir süredir Kırmızı Oda’da izleyenler, hikayenin sonunu da merakla bekliyor. Burcu Biricik’in başarılı bir şekilde hayat verdiği hikayede Boncuk, çocukken babasının yaşattıklarından sonra mutsuz bir evlilik yapan ve Hollanda’ya giden, yıllarca yapayalnız, eşi Sadık’tan başka kimseyi görmeyen bir kadın olarak bir süre sonra hayal dünyasında yaşamaya başlıyor.

Kırmızı Oda'da oynayan Burcu Biricik'ten can acıtan Boncuk tespiti! 7

Burcu Biricik, Boncuk’un hikayesinde Sadık’a da kızmadığını söyleyerek nedenini de şöyle anlatıyor:

“Mesela Boncuk-Sadık hikayesinde Sadık’a hiç bir şekilde kızmıyorum. Çünkü Sadık, sevmeyi bilmeyen bir adam. Nasıl sevgisini göstereceğini bilmeyen biri. O da büyük bir ihtimalle aileden sevgi görmediği için zamanında ve bir kadınla nasıl iletişim kurması gerektiğini bilmediği için, sadece hayat amacı olarak ‘buraya geldim ve çalışacağım, para kazanacağım, bu benim amacım’ diyen bir adam.”

Boncuk’un pırıl pırıl bir kadın olduğunu, çocukluğundaki travmalarına karşın yine de yaşam enerjisiyle dolu olmasına da dikkat çeken Burcu Biricik, mutsuz evliliğiyle de bir kısır döngüye girdiğini ifade ediyor.

Aslında toplumda Boncuk gibi yaşayan, onun gibi evlilikler yapan çok insan olduğuna da vurgu yapan Biricik, “Görücü usulü olup mutlu evlilikler de var ama yanlış evliliklerden doğan çocuğun, o mutsuz evden kaçmaya çalışması ve kaçarken de aynı şekilde mutsuz, sevgi, saygı görmediği, karşısındaki kişi tarafından onure edilmediği ve mutluluğunun da hiçe sayıldığı bir evliliğe koşmuş oluyor. Çocuğunu biraz sevgiyle büyütebiliyorsan o kısır döngüden kaçabiliyorsan. Yoksa o kısır döngü devam ediyor” diyerek Boncuk gibi pek çok kadının yaşadıklarına dikkat çekmekte.

Programın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…