Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisine izleyicinin attığı tokat çok ağır oldu!

Sefirin Kızı dizisine izleyicinin attığı tokat çok ağır oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Pazartesi akşamları artık diziler arasındaki rekabete atv’de Maraşlı da katıldı. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk bölüm başlangıcı da çok iyi geldi. 5’li reytingler tutturan dizinin en çok zarar verdiği yapım ise Sefirin Kızı olarak öne çıkıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu, Yasak Elma ve Çukur dizileri kendi kitlelerini korumayı başardılar. Ancak Survivor 2021 ve Maraşlı dizilerinin pazartesi rekabetinde Sefirin Kızı dizisine olumsuz etkisi olduğu görüldü. Star TV’nin dizisinde reytingler dün akşam yayınlanan 35. bölümde dramatik şekilde düştü. 3’lü reytingleri bile görmeye başlayan dizinin AB grubunda ciddi bir kan kaybettiği de görülüyor.

Ayrıca total ve ABC1 gruplarında da 4’lü oranlara doğru bir geri çekilme yaşandı. Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı Sefirin Kızı dizisinin 35.bölümünde düşen reytingler sadece rekabetin artması değil, izleyicilerin tepkisi de bunun içinde var.

Zira, dizinin senaryosuna yönelik eleştiriler uzun süredir devam ediyordu. Eylem Canpolat’ın Ozan Aksungur ile birlikte hikayeyi devralmasının sonuçları ise önümüzdeki haftalarda daha net şekilde ortaya çıkacak.

Sefirin Kızı dizisine izleyicinin attığı tokat çok ağır oldu! 7

Ancak dizinin hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda senaryoda istemedikleri her şeyin gerçekleştiğini belirtiyor. Sancar ve Nare aşkını isteyenler aradığını bulamadı…

Gediz ile Sahra’yı birbirine yakıştıranlar hüsrana uğradı. En son da Gediz ve Nare evliliği geldi ki, aslında bu durum aylar önce birçok izleyicinin beklentisiydi. Fakat bu noktaya gelene kadar Gediz karakterinin fena halde hırpalanması, izleyicileri yine tatmin etmedi.

Bir izleyici aslında senaryonun beklentilerden ne kadar uzaklaştığını şu sözlerle ifade etti: “NarGer isteriz – NarSan yaparlar… Gediz ile Sahra’yı isteriz. Sahra’yı öldürüp Nare’yle evlendirirler…”

Bir başka dizi hayranı ise, “Senarist korona gibisin nereye saldıracağını şaşırıyorsun. Bulaşıp durma herkese…” şeklinde yorum bıraktı.

Nare ile Gediz’in siyahlar içinde evlenmesine de izleyiciler sanki düğüne değil de cenazeye gidiyorlarmış hissi verdiğini belirten yorumlar yaptı.

Sonuç olarak, Sefirin Kızı dizisinde senaryonun gidişatı ile izleyicilerin beklenti ve istekleri hiç uyuşmadı. Bu durum da Maraşlı dizisinin daha ilk bölümden birçok izleyiciyi atv ekranına taşımasına neden oldu. Sefirin Kızı için bu ceza ilerleyen haftalarda da devam edecek mi, merakla bekleniyor.