Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisine yeni katılan ismin Sancar ya da Akın ile bir ilgisi mi var?

Sefirin Kızı dizisine yeni katılan ismin Sancar ya da Akın ile bir ilgisi mi var?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin bu haftaki son bölümünde herkesin nefeslerini tuttuğu bir sahne ekrana gelmişti. 25. bölümü yayınlanan dizide Nare’yi kurtarmak isteyen Sancar’ın, kendisi ile birlikte Akın’ı da uçuruma attığı sahne şoka sokmuştu.

Yeni bölümden yayınlanan tanıtımda herkesin yüzündeki hüzünlü ifade, Nare’nin kızına gerçeği kendisinin anlatacağı sözleri, Halise’nin göz yaşları ile birlikte ortada tuhaf bir durumun oluştuğu görülüyor. Aslında izleyiciye fazla tüyo vermemek için özel olarak seçildiği anlaşılan sahneler bunlar.

Herkese bir anlamda Sancar’ın öldüğü izlenimi verilmek isteniyor heyecanı yükseltmek için. Ancak dizide Neslihan Atagül ile birlikte başrolde oynayan Engin Akyürek’in ayrılması gibi bir durum söz konusu değil. Fakat ortada yine de garip bir durum var.

Muhtemelen Akın öldü. Onu kendisiyle birlikte uçuruma atan Sancar da ölüme sebebiyet vermekle suçlanacak ve bu nedenle aile olayı gizli tutuyor. Sosyal medyada izleyicilerden bu yönde bir tahmin yapılmakta.

Sefirin Kızı dizisine yeni katılan ismin Sancar ya da Akın ile bir ilgisi mi var? 8

Sancar’ın ölmediği ama ona tam olarak ne olduğunu yeni bölümde göreceğiz. Akın’ın öldüğünden ise neredeyse herkes emin. Yine de bu konu da 26. bölümde ortaya çıkacak.

Bir başka gelişme ise diziye usta oyuncu Zerrin Sümer’in katılacağı ile yaşandı. Tam da dizinin ilginç bir noktaya gittiği süreçte, böylesi güçlü bir oyuncunun diziye dahil olması, akıllara önemli bir karakteri canlandıracağını getiriyor.

Sefirin Kızı dizisine yeni katılan ismin Sancar ya da Akın ile bir ilgisi mi var? 9

Zerrin Sümer’in oynayacağı rol, Akın’la mı bağlantılı? Yoksa bu yaşanan olay sonrasında Sancar ile mi bağlantılı bir karakter olacak! Belki onu iyileştirmeye çalışan bir kişi ya da bambaşka bir karakter…

Şimdilik sadece tahminler yapılabiliyor ama yeni bölümde izleyenlerin merakını arttıracak gelişmeler olacağı kesin.

Yanıtları izleyip hep birlikte alacağız. İşte kafaları karıştıran fragman: