Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisini finale bile götürebilecek büyük tehlike!

Sefirin Kızı dizisini finale bile götürebilecek büyük tehlike!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisi, ilk başladığı günden bu güne kadar çok farklı bir yola saptı.. Senaristlerin sıklıkla eleştirildiği bir dönem yaşanıyor… Dizinin ikinci sezonu eleştiriler daha da yoğunlaştı. Kadına şiddet eleştirileri ile başlayan süreçte, eleştiriler Gediz’i kötü birisine dönüştürülmesi ile doruğa çıktı…

Sefirin Kızı dizisiyle ilgili sosyal medyada yer alan yorumlara şöyle bir bakarsanız, önemli bir bölümünün senaryo eleştirisi olduğunu görebilirsiniz. 4 Ocak Pazartesi akşamı yeni bölümü yayınlanmayan dizi, 11 Ocak’ta 35. bölümü ile hayranlarının karşısına çıkacak. Sancar’ın tutuklandığı ve Gediz ile Nare’nin de evlendiği fragman ile ortaya çıkmıştı. Bu fragmana yorum bırakan dizi takipçileri, olayların iyice içinden çıkılmaz bir hale geldiğini düşünüyor.

Senaristlere yönelik kıyasıya bir eleştiri dalgasını görebilirsiniz. “Senaristler teşekkür ederim, gerçekten diziyi bitirdiniz” diye yorum bırakan hayranlar, 2. sezondaki gelişmelerin birçoğundan memnun değil. Dizinin hikayesinin saçma bir şekilde ilerlediğini düşnen birçok kişi var… Ayrıca Sahra karakteri ile Deniz Işın’ın da yapıma veda etmesi sonrasında izleyiciler bu durumdan bir hayli rahatsız oldu.

11 Ocak Pazartesi günü itibari ile Sefirin Kızı dizisini bekleyen büyük bir tehlike var… O tehlike atv’den geliyor… Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı Maraşlı dizisi başlıyor… Maraşlı’nın şu ortamda Uyanış Büyük Selçuklu ve Çukur dizilerinden izleyici kopartması çok zor. Yasak Elma’nın zaman zaman artan ve azalan ama geniş bir kitleyi kapsayan izleyicisi var.

Sefirin Kızı dizisini finale bile götürebilecek büyük tehlike! 38

Pazartesi akşamlarının tek yumuşak karnı durumundaki dizi ise Sefirin Kızı… Yani Engin Akyürek ile Neslihan Atagül’ü buluşturan yapım, Maraşlı karşısında ciddi bir izleyici kaybı yaşama durumu ile karşılaşabilir. İşte bu yüzden de 11 Ocak Pazartesi akşamı büyük bir mücadeleyi göreceksiniz.

Şayet Maraşlı sezona çok iyi başlar ise en çok da bu durumdan Sefirin Kızı’nın etkilenmesi bekleniyor. Zira, hikayeden memnun olmayan izleyici farklı bir dram işi arıyor… İşte aranılan bu dizinin Maraşlı olması ihtimali çok yüksek. Hikayesi güçlü olan, iyi bir oyuncu kadrosuna sahip bulunan atv dizisi, ilk bölümden izleyicileri cezbeder ise Pazartesi akşamları ciddi bir izleyici kitlesini kendisine abone edebilir. Bu durum da Sefirin Kızı’nın düşüşünü hızlandırabilir ve finale kadar bile gitmesine neden olabilir.