Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinin Ceylan’ı Gözde Çığacı, TRT1’in en farklı yeni dizisinde!

Sefirin Kızı dizisinin Ceylan’ı Gözde Çığacı, TRT1’in en farklı yeni dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ve oyunculuk macerasına küçük yaşlarda başlayan Gözde Çığacı, Kocaeli Üniversitesi Güüzel Sanatlar Fakültesi’nden oyunculuk bölümünü bitirdi. Müzikle de uğraşan ve çocukluğundan bu yana oyunculuğa meraklı olan Gözde Çığacı, 2011 yılından bu yana setlerde yer alıyor..

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Elif karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Kuzey Güney dizisindeki Demet karakteriyle ise büyük bir çıkışa imzasını atmıştı. Bugünün Saraylısı, Yılanların Öcü, Kördüğüm, Ateşböceği, Dudullu Postası, Yüzleşme, Bir Aile Hikayesi ve Sefirin Kızı… Üst üste 10 yıllık süreçte birçok projede, farklı rollerde yer almak Gözde Çığacı’nın oyunculuk tecrübesinin bir hayli artmasını sağladı.

Genç oyuncu, son 1,5 yıldır ekranda görünmezken hayranlarının beklediği yeni dizi müjdesi de geldi. Makedonya’da çekimleri yapılacak olan yeni Balkan dizisinde Gözde Çığacı’yı da izleyeceksiniz. Üsküp’te çekimleri yapılacak olan dizi TRT1’de yayınlanacak. Genç oyuncu özellikle Sefirin Kızı dizisindeki Ceylan performansı ile çok konuşulmuştu.

Sefirin Kızı dizisinin Ceylan'ı Gözde Çığacı, TRT1'in en farklı yeni dizisinde! 7

Yeni TRT1 dizisinde de Gülsüm karakterini canlandıracak olan oyuncu, şimdiye kadar kariyerinde birbirinden çok farklı rollerde yer alma fırsatı elde ederek, önemli bir şansa sahip oldu.

İsminin Balkan Ninnisi veya Rumeli Sevdası olması beklenen yeni TRT1 dizisi, Gözde Çığacı’nın kariyerinde yine farklı bir rol olarak yer alacak.

Bir aile hikayesi üzerinden ilerleyecek olan, komedi unsurları içinde dramın da bulunacağı yeni dizi, Türkler’in Makedonya’daki yaşamlarını da yansıtmayı amaçlıyor.

Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Süleyman Kara, Hakan Boyav, Deniz Gürkan, Kaan Turgut, Erman Saban, Sarp Bozkurt ile Merih Öztürk dizinin ekibinde yer alan diğer oyuncular oldu.

Yakında çekimlerine başlanması beklenen dizinin yeni sezonda TRT1 ekranında izleyicilerle buluşması bekleniyor.