Ana sayfa Sosyal Medya Timuçin Esen ve Ebru Özkan’ın yeniden partner olacağı haberi izleyiciyi havalara uçurdu!..

Timuçin Esen ve Ebru Özkan’ın yeniden partner olacağı haberi izleyiciyi havalara uçurdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinde başrolleri paylaşan Timuçin Esen ile Ebru Özkan yeniden bir projede bir araya geliyor.

TV eleştirmeni Sina Koloğlu haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. İki usta oyuncu,      Türkiye’ deki yayınına Haziran ayında başlayacak olan Disney Plus için çekilmesi planlanan Gri adlı projede baş rolde yer alacak.

Sina Koloğlu haberi, ‘Sevdiğim iki oyuncu yine bir arada’ başlığıyla duyurdu. Disney Plus için çekilecek olan Gri dizisinde Timuçin Esen’in partneri, Ebru Özkan olacak. Taylan biraderlerin çektiği OGM Pictures şirketinin işinde bir araya gelen iki oyuncu, daha önce ‘Hekimoğlu’nda çok iyi iş çıkarmışlardı.

Sina Koloğlu da bu konudaki duygularını; “Şahsen ben de bu ikilinin uyumlu performansına bayılmıştım. Şimdi yine birlikte oynayacaklar. Muhtemel çok iyi bir ikili olacaklar yeni dizilerinde” şeklinde ifade etti.

Timuçin Esen ve Ebru Özkan'ın yeniden partner olacağı haberi izleyiciyi havalara uçurdu!.. 7

 

Haberin altına yapılan yorumlardan izleyicinin de bu duruma çok memnun olduğu görülüyor. Esen ve Özkan’ın partnerliği hayranlarını havalara uçurdu desek yalan olmaz.

İkilinin yeni projesinin haberini alan hayranları, ‘Daha güzel bir haber olamazdı’, ‘Mükemmel’ ‘Aşırı iyi olur!’, Muhteşem ikililer’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Dünyaca ünlü Dr. House dizisinin uyarlaması olan Hekimoğlu, Kanal D’de 2019 yılında ekrana gelmeye başlamış ve iki sezon devam etmişti.

Dizinin iki başrol oyuncusunun ekran uyumu o kadar çok sevildi ki izleyiciler bu iki başarılı ismi yeniden aynı dizide görmek istiyordu! Sonunda bu isteklerinin gerçek olmasının izleyicide büyük bir mutluluk yarattığı görülüyor.