Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinin Kavruk Ömer’i Edip Tepeli kariyerinin en iddialı dizi anlaşmasını yaptı!

Sefirin Kızı dizisinin Kavruk Ömer’i Edip Tepeli kariyerinin en iddialı dizi anlaşmasını yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Edip Tepeli, 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisi ile setlere adım attı. Sonrasında Yıldızlar Şahidim, Seni Kimler Aldı ile Hayati ve Diğerleri dizileri peş peşe geldi. Yaşamayanlar dizisinde Şişman olarak da izleyici ile buluşan Edip Tepeli’yi asıl öne çıkartan rol Sefirin Kızı dizisiyle gerçekleşti.

Kavruk Ömer karakterini canlandıran Edip Tepeli, iki çok iddialı rakibinin önüne geçerek yeni sezonun en dikkat çeken dizilerinden Destan ile anlaşma yaptı. Hercai dizisiyle parlayan Ebru Şahin’in yeni dizideki partneri olmayı başaran Edip Tepeli, 9.yüzyılda geçecek olan hikayede eli ve ayağı tutmayan bir hanın oğlu olarak izleyici karşısına çıkacak.

Bu rol için Kerem Arslanoğlu ve Burak Tozkoparan isimleri de öne çıkmıştı. Ancak Edip Tepeli diğer iki adayın arasında sıyrıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre yapım ekibi son noktada Edip Tepeli ile yola devam kararı aldı.

Sefirin Kızı dizisinin Kavruk Ömer'i Edip Tepeli kariyerinin en iddialı dizi anlaşmasını yaptı! 8

Ağustos ayında başlayacak olan çekimler öncesinde dizi hayranlarının en çok merak ettiği çift de oluşmuş oldu. Ebru Şahin ve Edip Tepeli ikilisinin nasıl bir dizi çifti olacağı ve uyumları şimdiden merak konusu oldu.

Sefirin Kızı dizisinin Kavruk Ömer'i Edip Tepeli kariyerinin en iddialı dizi anlaşmasını yaptı! 9

Akkız karakterinin hikayesi olarak ortaya çıkan Destan isimli dizide şimdiye kadar Kaan Çakır, Filiz Ahmet ve Selim Bayraktar ile de anlaşma yapılmıştı.

Batuga ile Akkız’ın destansı hikayesi bakalım yeni sezonda milyonları atv ekranına çekmeyi başarabilecek mi?