Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu’dan iki ünlü, El Kızı dizisinin başrolü oldu!

Uyanış Büyük Selçuklu’dan iki ünlü, El Kızı dizisinin başrolü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büyük Selçuklu Devleti’nin ihtişamlı zamanlarını anlatan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi TRT1 ekranında 34 bölüm sürdü. İkinci sezon artık Alparslan dizisi olarak yoluna devam edecek olan projeden birçok oyuncu ayrıldı. Yeni dizinin kadrosunda sadece Mehmet Çevik ile Mim Kemal Öke, yeni ekip ile birlikte kadroda yer alabilecek.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Sevda Erginci’nin yeni dönemde anlaşma yaptığı dizi belli olmuştu. El Kızı isimli Fox TV için hazırlanmakta olan diziyle anlaşan Sevda Erginci için partner arayışı devam ediyordu.

NTC Medya tarafından titizlikle yapılan çalışmalar neticelendi ve başrol erkek oyuncusu bulundu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre yeni isim yanış Büyük Selçuklu’dan çıktı… İsmail Ege Şaşmaz ile Sevda Erginci ikilisi, yeniden aynı sette ama bu sefer başrolde buluştu.

Uyanış Büyük Selçuklu'dan iki ünlü, El Kızı dizisinin başrolü oldu! 7

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Erginci, Turna karakterin hayat vermişti ve Ekin Koç ile partner olmuştu. İsmail Ege Şaşmaz’ı ise Faysal karakteri ile izledik. Faysal’ın Turna’ya ilgi duyması ise dizinin hikayesinde yer alan detaylardan birisiydi. Anlaşılan El Kızı dizisinin yapım ekibi iki ünlü ismin enerjisini güzel bulmuş olacak ki, böyle iddialı bir dizide bir araya getirdiler.

Şimdi yeni sezonda bu iki ünlü isim aynı dizide başrolde buluşarak önemli bir adım attı. İkilinin ekran enerjisinin nasıl olacağı, uyumları çok merak ediliyor.

Ezo Bozdağı olarak izleyeceğimiz Sevda Erginci ile Harun karakterini canlandıracak İsmail Ege Şaşmaz yeni sezonun etkili bir dizi çifti olacak… Muğla civarında çekimleri yapılacak olan dizi için hazırlıklar devam ediyor.

El Kızı isimli dizinin yönetmenliğini Feride Kaytan yapacak ve senaryoyu da Hilal Yıldız yazıyor.

Dizinin konusu da dram ağırlıklı olarak öne çıkacak. Ezo çocuk yaşta öksüz kalır. Sevgisiz büyüyen bir genç kız olan Ezo, hırçın birisidir ve intikam peşinde koşar. Tam da bu sırada Harun karakteri ile karşılaşacak ve onunla evlilik hayali kuran Ezo için, babasından kalan miras ile her şey değişir.