Ana sayfa Sinema Sefirin Kızı’nın Necdet’i Sami Aksu’yu ‘Bize Müsaade’ filminde tanıyamayacaksınız!

Sefirin Kızı’nın Necdet’i Sami Aksu’yu ‘Bize Müsaade’ filminde tanıyamayacaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de 2019 Aralık ayında başlayan ve 2021 yılının Mayıs ayına kadar süren Sefirin Kızı dizisi, büyük ilgi görmüştü. Dizi, 52. bölümde final yapmış ve özellikle son sezon başroldeki Neslihan Atagül’ün rahatsızlığı nedeniyle yerine gelen Tuba Büyüküstün ile dikkatleri çekmişti.

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün oynadıkları Nare ve Sancar aşkının önünde büyük bir engel olarak duran Menekşe’nin abisi Necdet, ikilinin arkasından pek çok oyun çevirmişti! Başta herkesin sinir olduğu bu karakter, hikayenin devamında konakta yaşamaya başlamış ve daha sevimli halleriyle gönülleri almıştı.

Necdet karakteri, çıkarcı, kurnaz, sinsi tavırlarıyla birlikte boş gezen, tehdit ve şantajla para kazanmaya çalışan halleriyle tam bir sinir edici karakterdi. Bu karakteri başarılı bir şekilde oynayan Sami Aksu, izleyiciyi rolüyle kızdırsa da oyunculuğu ile beğeni topladı.

Sefirin Kızı dizisinde dikkat çeken Necdet karakterini başarılı bir performansla canlandıran Sami Aksu, bu kez izleyiciyi şaşırtacak bir başka rolle dikkat çekti.

Komedi filmi olan Bize Müsaade’de Suat karakterine hayat veren oyuncu, izleyiciyi çok güldürecek bir rolde. Çekimleri 2019 yılının yaz aylarında yapılan film, bazı aksilikler nedeniyle vizyona girememişti. Fakat bu hafta Netflix’te filmin gösterimi başladı ve izleyicinin de dikkatini çeken bir yapım oldu.

Sefirin Kızı dizisinin finalinin ardından çekilen film için imajını da değiştiren oyuncunun saçlarını kestirdiği ve kilo verdiği de gözlerden kaçmıyor.

Sefirin Kızı'nın Necdet'i Sami Aksu'yu 'Bize Müsaade' filminde tanıyamayacaksınız! 9

Hann Medya’nın yapımcı11lığını üstelendiği, Giray Altınok’un yönetmenlik ve senaristliğini yaptığı Bize Müsaade filminde Sami Aksu’nun rolü de ön plana çıkıyor.

Bize Müsaade, bir iş için akıl hastanesine gittiklerinde kendilerini beklenmedik durumların içinde bulan üç arkadaşın hikayesini konu ediyor.

Sefirin Kızı'nın Necdet'i Sami Aksu'yu 'Bize Müsaade' filminde tanıyamayacaksınız! 10

Filmde, biri yönetmen, biri oyuncu ve biri senarist olan televizyon sektöründen üç yakın arkadaşın hikayesini anlatılıyor. Giray Altunok, Gizem Ünsal ve Fırat Bayram da dizinin başrollerindeki diğer isimler.
Sefirin Kızı'nın Necdet'i Sami Aksu'yu 'Bize Müsaade' filminde tanıyamayacaksınız! 11

SAMİ AKSU KİMDİR

21 EKİM 1988 Doğumlu İstanbul doğumludur. 31 yaşında 177 cm boyunda ve boy 85 kilo ağırlığındadır.Anadolu üniversitesi Radio televizyon mezunu olan Sami Aksu 2005 yılında ‘Ali Kundilli’ filmi ile izleyicinin beğenisini topladı. Daha sonra ‘Altınsoylar’ dizisinde yer alan oyuncu 2019 yılında Neredesin Birader , Babamın ceketi ,Ölümlü dünya Hababam sınıfı filminde yer almıştır.En son Sefirin Kızı dizisinde Necdet karakterine hayat vermiştir.