Ana sayfa Dizi Haberleri Sezonun en iyi çıkış yapan dizisi Mahkum için can sıkıcı gelişme! Boşuna beklemeyin!

Sezonun en iyi çıkış yapan dizisi Mahkum için can sıkıcı gelişme! Boşuna beklemeyin!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi olmayı başardı Mahkum dizisi. Fox TV’de yayınlanan dizi, sezon ortasında ekrana gelmeye başlamasına karşın Perşembe akşamları Camdaki Kız dizisinin de önüne geçerek herkesi şaşırtan bir süreç izliyor!

Dizinin hikayesi büyük beğeni toplarken özellikle İsmail Hacıoğlu’nun oyunculuğu ise kimi zaman dizinin ve diğer oyuncuların önüne geçen bir başarıyla gündemde. Hacıoğlu’nun dizide iki ayrı karaktere hayat vermiş olması da Mahkum dizisinin bir başka ilginç detayı.

Fox TV’nin büyük çıkış yakalayan dizisi, ilk iki bölümü aynı hafta içinde yayınlanarak zaten izleyenleri hızlıca yakalamayı başarmıştı. Salı ve Perşembe üst üste iki bölümü yayınlanan dizi, daha sonraki iki hafta ise Perşembe günleri yayınlanmaya devam etti.

Daha 4 bölümü yayınlanmasına karşılık reytinglerde büyük çıkış yakalayarak, geçtiğimiz sezon sonunda başlayan ve büyük ilgi gören Camdaki Kız’ı da alt sıralara gönderdi.

Mahkum dizisi, hikayesiyle büyük beğeni toplamakta. Yeni bölümleri de heyecanla bekleniyor! Pek çok dizinin yılbaşı arası vereceği zaten biliniyordu. Ancak bazı dizilerin yayın süreleri farklı sebeplerle uzatıldı.

Sezonun en iyi çıkış yapan dizisi Mahkum için can sıkıcı gelişme! Boşuna beklemeyin! 7

Sezon arası veren dizilerden Mahkum’un bu hafta 06 Ocak Perşembe akşamı yeni bölümünü bekleyenler hüsran yaşadı. Ancak dizinin bu hafta yayını yoktu. Gelecek hafta da Mahkum’un yeni bölümünü boşuna beklemeyin! Zira 13 Ocak akşamı da yayında olmayacak!

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu ve Seray Kaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin beşinci bölümü heyecanla beklenirken, dizinin takipçileri için bu uzun ara can sıkıcı oldu!

Ancak Ocak ayının ilk ayında reklam bütçelerinin hazırlanması nedeniyle dizilerin çekimlerine ara verilmekte. Bu nedenle Mahkum dizisi için de uzun bir bekleyiş yaşanacak! 5. bölümün bir aksilik olmazsa, 20 Ocak Perşembe akşamı yayınlanması bekleniyor.

İşte Mahkum dizisinin beşinci bölümünden ilk görüntüler: