Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını ile parlayan Doğukan Polat, şimdi de Bir Sevda dizisinde herkesi şaşkına çevirecek!

Yalı Çapkını ile parlayan Doğukan Polat, şimdi de Bir Sevda dizisinde herkesi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

Etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ‘Bir Sevdadır’ın Ünal’ı Doğukan Polat, dizi ve karakteri hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Yalı Çapkını isimli dizide canlandırdığı Fuat Korhan karakteri ile büyük dikkat çekti.

Önceki yıllarda da etkili rolleri ile bildiğimiz oyuncu, Yalı Çapkını projesinde izleyicilerin sevdiği bir karakteri canlandırdı. Ancak Korhan karakterinin hikayeden erken ayrılması ise izleyiciler tarafından hem tepki ile hem de oyuncu adına büyük bir talihsizlik olarak karşılandı.

Doğukan Polat, 2024 yılına ise yepyeni bir proje ile başladı. Bir Sevdadır isimli yeni dizinin kadrosunda yer alan başarılı oyuncu, ilk kez kariyerinde kötü bir adam olarak izleyici karşısına çıkacak. Bu nedenle de hem heyecanlı olan hem de yepyeni bir oyunculuk deneyimi yaşayacağını ifade eden oyuncu, yeni rolünden bahsetti.

Dizide Ünal Dağlıca’yı canlandıran Doğukan Polat, karakteri için şu bilgileri verdi: “Saplantılı ve megaloman bir karakter. Kendi arzu ve istekleri doğrultusunda her türlü kötülüğü yapabilecek bir karakter. Onu iyi insandan ayıracak çok fazla özelliğe sahip, psikolojisinin de çok normal olmadığını düşünüyorum.”

Senaryoyu ilk okuduğunda çok beğendiğini dile getiren Polat, “Senaryoyu kabul ettiğim rol ışığında okumaya başlayınca hayli hoşuma gitti, kendi açımdan ele alırsak ilk defa kötü bir karakteri oynayacaktım. Bu da hem seyirci açısından hem benim açımdan bir ilk olacaktı. Bundan dolayı da kendi içimde yeni sınırlar ve haller keşfetme süreci içerisine girmiş olmak beni oldukça neşelendirdi” açıklamasında bulundu.

Polat, Ünal karakterine hazırlık sürecinden de bahsetti. Oyuncu, “Bir süre ağız çalışmaları yaptık, kendi imajımda bazı değişiklikler yaptım. Saç sakal modelimi karaktere uygun hale getirdim” şeklinde konuştu.

Polat, ‘Bir Sevdadır’ dizisinde beraber çalıştığı ekip arkadaşları için şu açıklamalarda bulundu: “Çok güçlü bir oyuncu kadromuz ve birbirinden kıymetli isimlerle çalışıyoruz. Set ekibimiz de çok profesyonel ve işlerinde incelikli çalışıyorlar. Umarım uzun soluklu ve halkımızın sevgisinin ve ilgisinin hep giderek artacağı bir iş olur. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese, kanalımız TRT’ye, yapım şirketimiz Bozdağ Film’e ve izleyenlerimize sevgiler, saygılar.”