Ana sayfa Sosyal Medya Doğukan Polat, kariyerinde en farklı rollerden birisiyle hayranlarını şaşırttı!

Doğukan Polat, kariyerinde en farklı rollerden birisiyle hayranlarını şaşırttı!

tarafından ker_def

Doğukan Polat, son yıllarda dikkat çeken ve yükselen bir başarının sahibi oldu. Özellikle de Yalı Çapkını dizi projesindeki Fuat Korhan karakteri ile izleyicilerin büyük sevgisini kazandı. Oyuncunun son yıllarda birbirinden önemli rollerde yer aldığını ve bu karakterlerin çoğunun da izleyiciye sempatik gelen roller olduğunu söylemek gerekiyor.

Özellikle de büyük çıkış yaptığı Söz isimli asker dizisinde Mansur karakteri ile büyük başarı kazanan ve izleyicilerin sempatisini kazanan Doğukan Polat, ardından da Sefirin Kızı dizisindeki Yahya karakteri ile yine başarısını ortaya koydu ve geniş bir hayran kitlesinin sempatisini kazandı.

Bu iki önemli rolden sonra Yalı Çapkını dizisindeki Fuat karakteri de oyuncunun akılda kalmasını sağlayan önemli işlerden birisiydi.

Ancak Doğukan Polat, bu ‘iyi adam’ karakterlerinin ardından şimdi de ekrana ‘kötü adam’ rolü ile dönüş yaptı. Tabii ki bu durum oyuncunun hayranlarını bir hayli şaşırtmışa benziyor.

Doğukan Polat için de bu sürecin bir hayli farklılık sergilediğini ve yeni rolüne adapte olmak için motive olduğunu söyleyebiliriz.

TRT1 ekranında yeni başlayan Bir Sevdadır isimli diziye katılan Doğukan Polat, Ünal karakteri ile izleyicileri bir hayli şaşırttı. Çünkü Ünal karakteri oyuncunun son yıllarda sevilmesini ve yükselmesini sağlayan ‘iyi adam’ rollerinden çok daha farklı…

Dizide Ünal Dağlıca’yı canlandıran Doğukan Polat, karakteri için şu bilgileri verdi: “Saplantılı ve megaloman bir karakter. Kendi arzu ve istekleri doğrultusunda her türlü kötülüğü yapabilecek bir karakter. Onu iyi insandan ayıracak çok fazla özelliğe sahip, psikolojisinin de çok normal olmadığını düşünüyorum.”

Senaryoyu ilk okuduğunda çok beğendiğini dile getiren Polat, şöyle konuştu: “Senaryoyu kabul ettiğim rol ışığında okumaya başlayınca hayli hoşuma gitti, kendi açımdan ele alırsak ilk defa kötü bir karakteri oynayacaktım. Bu da hem seyirci açısından hem benim açımdan bir ilk olacaktı. Bundan dolayı da kendi içimde yeni sınırlar ve haller keşfetme süreci içerisine girmiş olmak beni oldukça neşelendirdi.”

Kendi imajında bazı değişiklikler yaparak Ünal karakterine hazırlanan oyuncu, saçlarını ve sakallarını da yeni bir model ile değiştirmek durumunda kaldı.

Yeni imaj ve yeni karakter ile televizyon ekranına dönüş yapan Doğukan Polat, sosyal medyada da hayranlarını bir hayli şaşırtmışa benziyor. Oyuncu ile ilgili yorumlar şaşkınlık ifadeleri olarak yansırken, Doğukan Polat’ın kariyerinde bu rolün de önemli bir yerinin olacağı anlaşılıyor.