Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde Doğukan Polat’ın vedası bir tartışmayı da beraberinde getirdi!

Yalı Çapkını dizisinde Doğukan Polat’ın vedası bir tartışmayı da beraberinde getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonu tamamlamaya doğru adım adım ilerleyen Yalı Çapkını dizisi, Cuma akşamları Star TV ekranında çok başarılı reytingler almaya devam ediyor. Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümleri de büyük heyecanla bekleniyor.

33. bölümü 19 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde büyük bir üzüntü yaşandı. Hikayede Fuat Korhan karakterini canlandıran Doğukan Polat ekibe veda etti. Fuat karakterinin hikayesinin bitmesi sonucunda diziden ayrılan Doğukan Polat, kendisine gelen teklifleri değerlendirecek. Ancak dizinin hayranları bu ayrılıktan pek de memnun kalmadı.

Fuat karakterinin ölümü izleyicileri de fazlasıyla duygulandırdı. Özellikle de bu karakterin derinlerine inilememesi eleştiri konularından birisiydi. Birçok dizi hayranı senaristlerin bu karakteri erken harcadığını düşünüyor. Hatta Fuat’ın hikayesinin yeterince diziye yansımadığı ve bunun bir eksiklik olduğu düşüncesi de ileri sürülüyor.

Fuat karakterinin ölümüne fazlasıyla üzülen Yalı Çapkını dizisi hayranları özellikle de Doğukan Polat’ın oyunculuk performansına da övgülerde bulunuyor.

Bir dizi hayranı diyor ki, “Fuat’ın ölmesine sadece ailesi değil, ekran başındaki bizler de ağladık. Fuat’tan ne istedin senarist.”

Birçok dizi hayranı da senaristin potansiyeli bulunan bu karakteri diziden çıkartarak bir hata yaptığı değerlendirmeleri de yapıyor.

Hatta diziden çıkartılması gerektiği ifade edilen Pelin karakterinin hala durması ve Fuat’ın ayrılması konusu da bir başka tartışmayı gündeme getirmiş durumda.

Yalı Çapkını dizisinde Doğukan Polat'ın vedası bir tartışmayı da beraberinde getirdi! 7

Birçok izleyici Fuat Korhan karakterinin hikayesini tam olarak bilmeden yaşanan bu ayrılıktan pek de memnun kalmamış gibi gözüküyor.

Dizide Fuat karakterinin karısı Asuman’ı canlandıran Öznur Serçeler hikayede olmayı sürdürecek. Asuman’ın neler yaşayacağı da şimdiden merak konusu olmaya başladı bile.