Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde senarist tek bir hamle ile birçok sorunu süpürüp attı!

Yalı Çapkını dizisinde senarist tek bir hamle ile birçok sorunu süpürüp attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde 33 bölüm geride kaldı ve bir sezonun sonuna doğru adım adım ilerleniyor. Eylül ayında yayınlanmaya başlanan dizinin şimdiye kadar ortaya koyduğu reyting performansının mükemmel olduğunu, milyonların sevgisini kazandığını, yurt dışında birçok ülkeye satıldığını ve son dönemin en başarılı Türk dizileri arasında bulunduğunu hemen hatırlatalım.

Elbette ki muhteşem oyunculuk performansları ile Çetin Tekindor ve Şerif Sezer, genç meslektaşları için tam bir idol görüntüsünü çizdi. Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu da gençlik enerjilerini ortaya koydu, güçlü uyumları izleyicileri kalplerinden yakaladı. Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Doğukan Polat, Diren Polatoğulları, Beril Pozam, Ersin Arıcı, Öznur Serçeler gibi isimler de tecrübelerini ortaya koydu ve geniş kitlelerin diziye hayranlığı da bu kadronun üstün çabasıyla ortaya çıktı.

Milyonlarca izleyici ilk sezonunu tamamlamaya doğru ilerleyen dizinin senaryosunda bundan sonra neler olacağını heyecanla bekliyor. 32. bölümde Doğukan Polat’ın canlandırdığı Fuat Korhan karakterinin ölümü ile birlikte senarist ortaya çok duygusal bir süreç koydu ve bu süreç hikayede savrulan Seyran ile Ferit’i yeniden aynı noktada buluşturdu.

Dizi hayranları için de Fuat’ın ölümü zamansız ve kızgınlık vericiydi. Çünkü birçok izleyici Fuat’ın hikayesini tam olarak izleyemeden gidişine üzüldü. Senarist ise böyle bir riski almasına rağmen, hikaye içinde savrulan birçok karakteri bu ölüm üzerinden yeniden şekillendirme imkanına kavuştu.

Seyran’ın koşulsuz bir şekilde Ferit’e dönmesi ve onu asla bırakmayacağını söylemesi ile birlikte Pelin artık daha da agresifleşecek gibi gözüküyor.

Ferit ise bu duygusallık ile Seyran’a sığınırken, senarist artık bu karaktere istediği dönüşümü yaşatabilir. Korhan ailesinde Fuat’ın ölümünün ardından dengeler çok değişecek bu değişen dengeler ikinci sezona damgasını vuracak gibi gözüküyor.

Yalı Çapkını dizisinde izleyiciler Fuat’ın ölümünden rahatsız olsa da, senarist açısından bu durumun yarattığı ortamda savrulan hikayeyi toparlamak daha mümkün hale gelmiş oldu.

Yalı Çapkını dizisinin Cuma akşamı yayınlanacak 33. yeni bölümde önemli olayların yaşanması bekleniyor.