Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizi hayranlarını ayrılığına üzüldüğü Doğukan Polat yeni dizisini hemen buldu!

Yalı Çapkını dizi hayranlarını ayrılığına üzüldüğü Doğukan Polat yeni dizisini hemen buldu!

tarafından ker_def

Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisi ilk sezonunda müthiş bir başarı yakalamıştı. Dizide Fuat karakteri ile yer alan genç oyuncu Doğukan Polat da bu başarının önemli simalarından birisiydi.

Yalı Çapkını dizisinde ilk sezon sonunda Fuat karakterinin ölümü ile birlikte izleyiciler de başarılı oyuncu Doğukan Polat’ın hikayeden ayrılmasının üzüntüsünü yaşadı. Ancak oyuncu, yeniden setlere dönmek için gün sayıyor.

TRT1 ekranında Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler ikilisinin başrolünde yer aldığı Bir Sevdadır isimli dizi yakında izleyicilerle buluşacak.

Oyuncu kadrosu bir hayli geniş olan Bir Sevdadır dizisinde yer alan isimlerden birisi de Doğukan Polat oldu.

Ünal isimli karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan genç oyuncunun nasıl bir karakteri canlandıracağı merakla bekleniyor.

Ekin Mert Daymaz, Sinem Uslu, Sinan Tuzcu, Ahmet Yenilmez, Hakan Karsak ve Seray Gözler gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Bir Sevdadır dizisi “Hayat fena halde futbola benzer” sloganı ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Bir Sevdadır dizisi ile birlikte 6 aylık aradan sonra Doğukan Polat yeniden televizyon dizilerinde yer almaya başlarken, oyuncunun hayranları da heyecanla yeni karakteri beklemeye başladı.

Doğukan Polat, 2009 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve hem dizilerde hem de sinema filmlerinde birçok farklı karakteri canlandırması ile biliniyor. Oyuncu Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki deneyimden sonra Söz isimli asker dizisinde Mansur karakteri ile etkili bir kariyer çıkışı sergiledi. Ardından ise Sefirin Kızı dizisi ile geniş bir hayran kitlesine kavuşan oyuncu, birbirinden farklı sinema filmlerinde de etkileyici roller üstlendi.