Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinde tartışma alevlendikçe reyting artıyor! Sancar’dan sonra Nare’ye de kırmızı kart!

Sefirin Kızı dizisinde tartışma alevlendikçe reyting artıyor! Sancar’dan sonra Nare’ye de kırmızı kart!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinin 21. yeni bölümü 28 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak. Neslihan Atagül, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. İzleyiciler adeta deliye döndü…

Engin Akyürek’in canlandırdığı Sancar karakterine yönelik şiddet eleştirileri bir süredir sosyal medyanın gündemindeydi. Şimdi ise oklar Nare’ye çevrildi… Nare’nin Sancar’dan ne farkı var? İşte bu soru şimdilerde çok sorulmaya başlandı.

Dizi izleyicileri Nare karakterine yönelik şiddete eleştiri yapıyordu. Şimdi ise bu eleştiriler Nare karakterine yöneldi. Geniş bir izleyici grubu diziye yönelik eleştiriler yapıyor. Ancak Sefirin Kızı’nın 20. bölümünün aldığı reytingler bir yükselmeyi de beraberinde getirdi.

Yani izleyici hem eleştiriyor hem de dizinin başından kalkamıyor… Sefirin Kızı’nın 21. bölüm fragmanı sonrasında da birçok eleştiri mesajı yayınlandı.

Sefirin Kızı tartışma alevlendikçe reyting artıyor! Sancar'dan sonra Nare'ye de kırmızı kart! 8

Bu mesajlarda benzer eleştiriler yer alıyordu. Bir izleyicinin aşağıdaki şu sözlerine hem destek vardı hem de “Beğenemeyen izlemesin” tepkileri de geldi:

“Bir süredir Nare de Sancar’dan farksız gözümde. İlk bölümlerde Sancar’dan nefret eden, çektiği acıdan dolayı dünyaları yakacak olan o güçlü kadın nerede? Bu zavallı kadın nerede? Memleketin hangi köşesine gömdün bizim hayran kaldığımız o kadını Nare? En son evli adama ‘karın nasıl bu odadan çıkar’ diyerek hesap soracak kadar da gurursuz biri oldun. Ne diyebilirim, tencere kapaksınız Sancar’la…”

Nare’nin tüm yaşadığı acılara rağmen hala Sancar’ı sevdiği ve bu yüzden her şeye katlandığı düşüncesinde olan izleyiciler, bunun bir dizi olduğunu ve bu kadar çok eleştirilmesinin de anlamsız olduğunu da belirtiyor. Birçok dizide de benzer sahneler olmasına rağmen, Sefirin Kızı’na çok fazla yüklenilmesinden de rahatsız olduğunu söyleyen izleyiciler de bulunuyor.

Sosyal medyada bu eleştiriler artarak sürerken, Sefirin Kızı’nın bu durumda reytinglerini artırması da önemli bir çelişkiyi gözler önüne seriyor.

İşte 28 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak olan 21. bölümden ilk fragman: