Ana sayfa Sosyal Medya Kaderimin Oyunu dizisinden kötü haber geldi; Başrol oyuncusu Koronavirüse yakalandı.

Kaderimin Oyunu dizisinden kötü haber geldi; Başrol oyuncusu Koronavirüse yakalandı.

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin Kaderimin Oyunu dizisinde Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Meriç Aral ile baş rolü paylaşan oyuncu Sarp Apak’tan kötü haber geldi.

Oyuncu koronavirüse yakalandı. Test sonucu pozitif çıkan Sarp Apak karantinaya girdi. İnstagram hesabından bir video yayınlayan Sarp Apak takipçilerini dikkatli olmaları konusunda uyardı.

‘Maalesef aldığımız bütün önlemlere rağmen son dalgada ben de hastalığa yakalandım’ diyen oyuncu, ‘Çok kolay ve hızlı bulaşıyor lütfen dikkatli olun!’ diyerek hayranlarını da uyardı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Sarp Apak (@sarpapak)’in paylaştığı bir gönderi

Cuma akşamları yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi  Sarp Apak’ın hastalığı nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak. Aşı sayesinde hastalığı rahat geçirdiğini belirten oyuncu, dizinin  bu hafta yayınlanmayacağını söyleyerek, ‘Kendi adıma ve ekibim adıma özür diliyorum’ açıklamasını yaptı.

Başrol oyuncularının etkili performanslarının da etkisiyle ilk dört bölümüyle çok iyi reytingler getiren Kaderimin Oyunu dizisi 5. bölümüyle 21 Ocak Cuma akşamı Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Kaderimin Oyunu dizisinden kötü haber geldi; Başrol oyuncusu Koronavirüse yakalandı. 7

Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümlerini heyecanla bekleyen dizi hayranları için bu durum oldukça üzücü olsada, hayranları Sarp Apak’ın videosuna geçmiş olsun dileklerini ileterek ‘Sen iyi ol biz bekleriz’ yorumunda bulundular.