Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’na destek arttı, Çukur reytingde kan kaybediyor, Yasak Elma yine şaşırttı!

Sefirin Kızı’na destek arttı, Çukur reytingde kan kaybediyor, Yasak Elma yine şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları dizi rekabeti olanca hızıyla sürüyor… Bir yanda TRT1’in artık birinciliğini kanıtladığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisi var. Diğer yanda ise Çukur, Sefirin Kızı ve Yasak Elma izleyicileri ekranda tutmaya çaba harcıyor…

İlk 3 bölüm gösterdi ki Uyanış Büyük Selçuklu, kolay kolay pazartesinin zirvesini bırakmaz… Tv8’de yayınlanan MasterChef Türkiye bile TRT1 dizisinin önüne set çekemiyor… Peki diğer dizilerin reyting performansları nasıl?

En çok dikkat çeken yapım Sefirin Kızı… Star TV dizisine yönelik sosyal medyada izleyicilerin farklı farklı tepkilerini görebilirsiniz. Ancak iş reytinge gelince önceki haftalardaki düşüş trendinin bittiğini ve yükseliş trendine geçildiğini gösteriyor.

Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı Sefirin Kızı, dün akşam da çok başarılı sonuçlar elde etti. Total ve ABC1’de 5,5-6 arası reytingler alan dizi, AB’deki düşük performansıyla ise rahatsızlık verdi… Yine de dizinin önceki bölümlerine göre iki kategoride yükselişte olması çok önemli bir artı…

Sefirin Kızı'na destek arttı, Çukur reytingde kan kaybediyor, Yasak Elma yine şaşırttı! 1

Yükseliş yaşayan bir başka dizi de Yasak Elma… Aslında dizi 3. sezonda büyük bir çıkış yakalamıştı. Pandemi araya girdi ve 4.sezonda bu yükselişin sürmeyeceği düşünüldü. Yasak Elma bir ara kan kaybetti ama dün akşam kaybettiklerini yerine koymaya başladı. Fox TV’nin sevilen dizisi tüm kategorilerde 5’li reytingler elde ederek çok güçlü bir pozisyonda olduğunu gösterdi.

Sefirin Kızı'na destek arttı, Çukur reytingde kan kaybediyor, Yasak Elma yine şaşırttı! 2

Çukur ise bu hafta AB grubunda düşüş yaşadı. Ancak bu düşüş Sefirin Kızı ve Yasak Elma’nın üzerinde bir sonuç elde etmesinin de önüne geçemedi. Arık Böke karakterine hayat veren Barış Arduç’un ayrıldığı dün akşamki bölüm yine nefesleri kesti.

Uyanış Büyük Selçuklu ve Çukur dizileri ilk iki sırayı yine tuttu. Sefirin Kızı ve Yasak Elma ise üçüncülük yarışında iyi sonuçlar alarak başarılarını pekiştirdi.

İşte 12 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan programlar içinde 10 listesi:

Sefirin Kızı'na destek arttı, Çukur reytingde kan kaybediyor, Yasak Elma yine şaşırttı! 3