Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu reytinglerde ne MasterChef Türkiye ne de Çukur’u tanımadı!

Uyanış Büyük Selçuklu reytinglerde ne MasterChef Türkiye ne de Çukur’u tanımadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmaya devam eden Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ilk iki bölümü büyük ilgi gördükten sonra, 3.bölümün sonuçları çok merak ediliyordu. Dizi geçen haftaya göre bir miktar düşüş sergilese de yine zirveye adını yazdırmayı başardı.

Selçuklu Devleti’ni anlatan dizi hakkındaki en büyük endişe kaynağı, ilk bölümün yarattığı büyük etkiyi sürdürüp sürdüremeyeceği idi…Ancak ikinci ve üçüncü bölümler gösteriyor ki, dizide tempo düşmeyecek, kalite de azalmayacak.

Ekin Koç’un öne çıktığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 3. bölümünün reytingleri de TRT1’i çok memnun edecek şekilde geldi. 7.8-9.8 arasında reytingler elde eden dizi, AB ve ABC1 gruplarında daha güçlü ve iki haneli rakamları da elde edebilecek durumda.

Uyanış Büyük Selçuklu, dün akşamki başarılı sunumuyla izleyicileri de mutlu etmeyi başardı. Dizinin 3. bölümü de çok etkiliydi ve sosyal medyaya düşen yorumlar olumlu oldu. Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda Erginci, Hatice Şendil, Mehmet Özgür, Gürkan Uygun ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin Pazartesi akşamlarını sürükleyecek yapım olacağı da artık net bir şekilde ortaya çıktı.

Ne MasterChef Türkiye’nin başarılı gidişatı ne de Çukur dizisinin etkili devam eden 4. sezonu, TRT1’in yeni dizisinin yolunu kesebilecek gibi durmuyor.

İşte 12 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan programlar arasında ilk 10’da yer alanlar listesi:

Uyanış Büyük Selçuklu reytinglerde ne MasterChef Türkiye ne de Çukur'u tanımadı! 7