Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı’nın Elvan’ı Hivda Zizan Alp yeni dizisiyle şaşırtacak!

Sefirin Kızı’nın Elvan’ı Hivda Zizan Alp yeni dizisiyle şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında iki sezon devam eden Sefirin Kızı dizisinde başrollerde Engin Akyürek, Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu ve sonrasında Tuba Büyüküstün yer aldı. Ancak dizinin hikayesinde hem çok sevilen hem de izleyicilerden büyük destek gören bir başka isim daha vardı.

Elvan karakterini canlandıran Hivda Zizan Alp, dizi sayesinde hem geniş kitleler tarafından sevildi hem de yeteneklerini sergileme fırsatını iyi kullandı. Sempatikliği ile de hayranlarından ilgi gören Hivda Zizan Alp, 2016 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Yeşil Deniz dizisi ile başladığı yolculukta Fi dizisinde Ada olarak yer alan oyuncu, son olarak Sefirin Kızı’nda hayranların karşısına çıktı.

Başarılı performansı ile göz dolduran Hivda Zizan Alp, bir süre dinlendikten sonra şimdi yeni bir dizi için hazırlıklara başladı.

Önümüzdeki günlerde sete çıkacak olan StarTV’nin yeni dizisi Suçlu’da genç oyuncunun de yer alacağı ortaya çıktı. Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak, Emin Olcay ve Ayçin İnci gibi önemli isimlerin yer aldığı dizide Hivda Zizan Alp’i de izleme fırsatınız olacak.

Genç oyuncu kariyeri adına çok iyi bir fırsat daha elde ederken, rolü de ortaya çıktı. Naz karakterinde ve bir polis olarak ekranda yerini alacak olan Hivda Zizan Alp, şimdiden hayranlarını heyecanlandırdı.