Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Petekkaya için Kırmızı Oda bitti ama stresi bitmedi!

Erkan Petekkaya için Kırmızı Oda bitti ama stresi bitmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Suçlu dizisinin başrolünde Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan yer alıyor… Geçen sezon Kırmızı Oda dizisinde izlediğimiz Petekkaya, yeni rolü için çok heyecanlı.

Sadi karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, yeni sezonda bu karakterin üzerine nasıl çıkacağını bilemediğini de söyledi. Bu durumun oyuncunun üzerinde bir stres kaynağı olduğu da açıklamalarına yansıdı.

Erkan Petekkaya, katıldığı bir düğünde proje hakkındaki soru üzerine şöyle konuştu: “İyi gidiyor. İki gün sonra başlayacağım inşallah. Çok isterdim yıllardır, bir komiseri oynamayı. Öyle bir rol oynayacağım. İnşallah iyi olur, seyircilerimiz de beğenir. Delikanlı Sadi çok değişik bir iş oldu. Onun üstüne çıkmam lazım. Nasıl çıkacağımı ben de bilmiyorum, büyük bir sorumluluk.”

Erkan Petekkaya için Kırmızı Oda bitti ama stresi bitmedi! 7

Kırmızı Oda dizisinde çok beğenilen, mafya karakteri Sadi olarak çok da iyi performans sergileyen ünlü oyuncu, şimdi de uzun yıllardır hayalini kurduğu bir komiser olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

Suçlu dizisi için çok heyecanlı olduğunu belirten oyuncu, “Çünkü gerçekten özlediğim çoktandır planladığım bir işi yapacağım. Önemli olan seyircilerin beğenmesi. Dilerim onlar da beğenir. Biz de zevkle, sağlıkla oynarız” açıklamasında bulundu.

Pandemi nedeniyle yaşanan sıkıntılara değinen oyuncu, herkesin işlerinin iyi gitmesi temennisinde bulundu.

Erkan Petekkaya, “Bütün memleketin işleri yolunda gitsin ve pandemiyi bir an önce atlatalım. Dilerim bütün dünya ekonomileri, insanlar rahata ererler” diye konuştu.