Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nın olmamasını Yasak Elma ve Çukur iyi değerlendirdi!

Sefirin Kızı’nın olmamasını Yasak Elma ve Çukur iyi değerlendirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü dün akşam ekranda yoktu. 11 Ocak’ta yayınlanacak olan 35. bölümde bomba gibi gelişmeler var. Dizinin yeni bölümünün olmaması reytinglerde diğer rakiplerine yaradı.

4 Aralık Pazartesi akşamı Uyanış Büyük Selçuklu dizisi tüm kategorilerde 10-12 arası reyting oranları elde ederek müthiş bir başarı sergiledi ve birincilikleri de hanesine yazdırdı. TRT1, bu sezon Selçuklu İmparatorluğunu anlatan yapım ile bir hayli öne çıktı ve dizi güçlü hikayesi ve etkili sahneleri ile reytingleri toplamaya devam ediyor.

Sefirin Kızı dizisinin yokluğundan en iyi fayda sağlayan yapımın Yasak Elma olduğunu reytinglerden hemen anlayabilirsiniz. Total ve ABC1’de 9’a yaklaşan oranlarla çok iyi bir çıkış yakalayan dizi, güçlü bir performans ortaya koydu… AB ve ABC1’de TRT1’in ardından Fox TV’yi ikinci sıraya taşıyan Yasak Elma, totalde ise 3. sırada bulunuyor.

Çukur dizisi de bu hafta çok iyi sonuçlar aldı. Totalde dizinin 10’lu oranlara doğru bir atak yapma çabası dikkat çekti. Show TV’nin sevilen dizisi 125. bölümü itibari ile final yapacak. AB’de 6’lı oranlarla yine düşük kalan Çukur, ABC1’de ise 9’a yaklaştı ama Yasak Elma’ya bu kategoride kıl payı ikinciliği kaptırdı. Totalde ikinci sırada yer alan Çukur, AB’de ise günü 4.olarak tamamladı.

İşte 4 Ocak Pazartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Sefirin Kızı'nın olmamasını Yasak Elma ve Çukur iyi değerlendirdi! 6