Ana sayfa Dizi Haberleri EDHO, Hekimoğlu ve Masumlar Apartmanı yok; Baraj dizisine gün doğdu!

EDHO, Hekimoğlu ve Masumlar Apartmanı yok; Baraj dizisine gün doğdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının reytinglerde son haftalarda çıkış yaşayan dizisi Baraj, büyük bir fırsat eline geçirdi… Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü 5 Ocak Salı akşamı yani bu akşam ekrandaki yerini alacak.

Şimdiye kadar 20 bölümü yayınlanan Baraj’in 21. yeni bölümünde büyük bir heyecan fırtınası yaşanacak. Nazım, Hakan’dan hesap sorarken Nehir yaşanan gelişmelerle şoke olacak. Hakan’ın kardeşi Bahar’ın kaza yapmasına neden olan planı da gün yüzüne çıkacak. Dizide heyecan yüksek ve bir de büyük fırsat var.

5 Ocak Salı akşamı için TRT1, Masumlar Apartmanı’nın 17. bölümünü yayınlamaktan vazgeçti. Dizinin yeni bölümü için verilen tarih 12 Ocak Salı… Yani dizi bu hafta ekranda yok. Dizinin 16.bölümünün tekrarı ise TRT1 ekranında yerini alacak. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tekrar bölüm saat 20.00’da başlayacak.

Ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi de yeni bölümü ile yayında olmayacak. EDHO’da ekip 2 haftalık ara vermişti. Çekimler 8 Ocak’ta yeniden başlayacak ve yeni bölüm de 19 Ocak Salı akşamı ekranda olacak. Yani EDHO 2 hafta ara vermiş oldu. Bu akşam atv’de Akıncı dizisinin tekrar bölümü bulunuyor.

Kanal D’de yine Hekimoğlu dizisi ara verdi. Bu hafta yayınlanmayacak olan Hekimoğlu yerine Maymunlar Cehennemi isimli film ekrana gelecek.

Diziler arasında sadece Baraj’ın yeni bölümü ekrandaki yerini alacak. Yani Fox TV dizisinin yeni izleyici kazanması, kendini göstermesi ve daha önce izleyip de başka yapımlara kaptırdığı seyircilerin yeniden dikkatini çekmesi için bugün önemli bir gün… Bakalım Baraj dizisinin heyecanlı 21. yeni bölümü bu fırsatı değerlendirebilecek mi?